Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
Întâlnire de gradul 0 în prima zi din "Superliga Companiilor" Imprimare Email

Cu un sistem de desfășurare inovator, turneul național național .Superliga Companiilor. desfășurat în perioada 18-21/07/2013 la Cheile Grădiștei-Fundata propune o întâlnire-șoc în prima zi de competiție.

În decursul a 7 etape programate Vineri și Sâmbătă, cele 7 echipe participante joacă fiecare cu fiecare. Faza ligii este continuată cu faza finală programată Duminică. Primele 4 clasate se califică în semifinale, apoi câștigătoarele merg în marea finală. Ocupantele locurilor 5-7 continuă și ele, urmând să își dispute Trofeul Fair-Play. Exceptând finala ce are o durată clasica de 40 minute, toate celelalte partide sunt alcătuite din 2 reprize a câte 15 minute fiecare.

• Șocul primei zile va fi constituit de derby-ul
dintre cele mai bune clasate în sezonul precedent al campionatului fotbalistic de elită Liga Companiilor:
Delhaize Cora Pantelimon vs RATB SLTC-Electric
.

» Click aici pentru detalii complete (secțiunea TURNEE/Superliga Companiilor).
________________________________________________________________________

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2019 © Liga Companiilor ®