Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
0-1 și 5-1, scenariul săptămânii în 2.Liga

7 - 12 / 10 / 2019 © Săptămâna de eșalonul secund a avut trei jocuri în care echipa condusă a câștigat cu 5-1: Ericsson (până în min.33), Lex-ADSA (până în min.21) și Electronic Arts (până în min.20).
Performerele etapei a treia au fost ING Bank și Ericsson, învingătoare în fața unor echipe care au evoluat în
Play-off. De asemenea, Deloitte Digital a debutat cu două jocuri care i-au adus o primă victorie stagională.

Participantă în barajul de promovare, Admiral pierde al doilea joc consecutiv din debutul stagional. Debutanta ING Bank a avut un start formidabil, cu un hattrick semnat de stranierul Laurențiu Novac în primele 8 minute, pentru ca apoi jocul să alterneze perioadele de posesie și finalizare: 4-1 la pauză și 7-4 în finalul celui mai spectaculos joc al etapei.Cu gânduri de Play-off, acolo unde Tuborg a fost prezentă în sezonul trecut, Ericsson a obținut primul succes stagional și revanșa după eșecul din ediția precedentă. Producătorii de băuturi au condus cu 1-0 până în minutul 33, pentru ca în ultimele șapte minute IT-iștii să puncteze de cinci ori consecutiv: 1-5 și patru goluri pentru Cristian Nistor.

Condusă de Concelex cu 2-4, formația din RINF TECH a avut o revenire incredibilă imediat după pauză: șase goluri la rând în doar șase minute și 8-5 în final, triple pentru Cătălin Neagu, respectiv Cristian Niță.

Dacă în sezonul trecut a învins cu goluri pe final, de data aceasta UiPath a cedat cu Lex-ADSA după ce a avut 1-0 la pauză: 1-5 în epilog, iar specialiștii în drept obțin primele puncte.

În coordonate aproape identice cu etapa trecută disputat în fața Admiral, DCN EU Cash & Carry a învins Wipro după un joc spectaculos: 0-2 și 2-2 la pauză, 2-3 și 6-5, golul victoriei fiind marcat de Ginel Oprea în minutul 34.

Jocul de debut în campionat a fost unul sub propriile așteptări pentru Deloitte Digital, care a cedat cu 0-2 în fața Engie, cu goluri primite în minutele 4 și 11.
La trei zile distanță însă, restanța cu Wipro a fost tratată diferit de echipa coordonată de Lucian Avasilencei, iar rezultatul a fost unul pe măsură: 4-0, după reprize simetrice și patru marcatori diferiți.

Învinsă de DCN EU și Wipro, EY și-a apropiat prima victorie din sezon în etapa cu GreenPoint: 2-1 la pauză și penalty apărat în minutul 30, apoi 3-1 și 5-2 în final.

Electronic Arts a avut nevoie de inspirația lui Emanuel Canale din min.39, completată apoi cu reușita lui Valentin Mazilu, pentru a trece de PharmaFarm: 2-1 la pauză, 3-1 și 3-3, în final 5-3.

În avans pentru runda 4, FAIR Play a condus Electronic Arts aproape întreaga prima repriză, pentru ca după egalarea ce a precedat pauza să cedeze subit: 1-5 și triplă pentru gamerul Mihai Dragomir.

Etapa curentă cu BCR a fost abordată de FAIR Play cu un lot de 10 jucători dintre care s-a remarcat Dragoș Șerbănescu (ex-TTA). Cu trei reușite în primele 5 minute, bancarii și-au impus repede punctul de vedere și, după 5-2 la pauză, s-au detașat categoric: 12-3 final, cu Dănut Gureșoae autor la 4 goluri.

* Pauza cauzată de amânarea jocului cu Segula a fost folosită de Sport Suport printr-un amical cu Domino’s Pizza (scor 13-1).
___________________________________________________________________________

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®