Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
Mega Image țintește podiumul și Gemini se apropie de liderul 1.Liga

--15, 17, 18 /11/ 2017-- Săptămâna a zecea i-a adus echipei Mega Image în 1.Liga o victorie reconfortantă pentru moral cu Renault-Omniasig, în timp ce vicecampioana Gemini Solutions a obținut două victorii ce o apropie la șase puncte de liderul AD Auto Total.
Cel mai important progres în clasament l-a consemnat campioana TTA (de pe locul 13 pe 9), în timp ce picaje semnificative le-au consemnat Tuborg (de pe 4 pe 7) și Mobexpert (de pe 5 pe 8).


√ Concursul “.Golul Etapei by Lotto.”, derulat exclusiv pe Facebook lunea între 10:00-22:00, îi nominalizează în Etapa 10 din 1.Liga pe jucătorii:
Marius-Andrei Dumitru (
AD Auto Total), Nicolae Toma (Lindab) şi Răzvan-Ion-Gigi Panțuru (Mega Image).
» CLICK aici pentru a viziona și vota propunerile prin comentarii.

• Cu 0-3 din minutul 12, fapt ce a determinat-o să apeleze la un time-out mobilizator, Renault-Omniasig nu a mai reușit să schimbe soarta jocului cu Mega Image. După 1-4 la pauză, retailerii au ajuns la limita greșelilor în minutul 30, pentru ca în ultimele secvențe să cedeze din lovitură de penalitate de la 10m: scor final 2-4.
» DETALII

Pentru a doua oară consecutiv AD Auto Total încheie meciul fără gol primit, istoricul confruntării cu Tuborg fiind simplificat de marcatorii Ionuț Tudose (x3), Andrei Dumitru (x2) și Florin Sofronie: 3-0 la pauză, 6-0 la final.
» DETALII

Lindab a revenit formidabil din odihna întâlnirii cu Rompetrol, iar în doar două minute a punctat de trei ori și și-a majorat decisiv avantajul fragil consemnat la pauză (2-1). Petroliștii au limitat proporțiile scorului pe final și continuă să rămână în zona retrogradării: scor 5-3.
» DETALII


Cu 2-0 (’15) și 3-2 (pauză), Royal Car a încheiat înfrântă meciul cu Printerr, scor 5-3. În ultimul minut Alex Mavrodin a primit al doilea cartonaș galben, prea târziu însă pentru o revenire a mecanicilor. 
» DETALII

TTA s-a desprins de Sport Suport la două goluri abia în minutul 34 (4-2), pentru ca în final a doua reușită a lui Sorin Drăgan să clarifice situația în favoarea campioanei: final 5-3.
» DETALII

• După 2-1 cu Royal Car și 4-3 cu Sport Suport, apoi 0-5 cu AD Auto Total, BRD a înregistrat al doilea eșec categoric la rând: 1-9 cu Gemini Solutions. Partida a fost tranșată de IT-iști încă din start, prin două reușite în min.3 și 5, apoi încă două până la pauză, marcatorii meciului dovedindu-se Laur Militaru și Silviu Haldan, fiecare cu câte o triplă.
» DETALII

Primul eșec stagional suferit runda trecută și-a pus amprenta pe jocul echipei Enterprise Rent-A-Car în întâlnirea cu Av-ADSA, formație ce vedea după șase înfrângeri la rând. Cu 1-1 la pauză și 2-1 până în min.36, Enterprise coordonată de pe margine de Tănase Mușat (suspendat) și-a respectat statutul de favorită și a încheiat partida cu un scor mult prea categoric comparativ cu realitatea din teren: 5-1.
» DETALII

Disputată fără stranierii cooptați în lot după etapa 3, restanța dintre Gemini Solutions și Enterprise Rent-A-Car le-a confirmat celor două echipe traseele pe care le traversează în această perioadă. A fost 6-1 după 2-0 la pauză și 2-1 până în min.26, cu o nouă triplă pentru Laur Militaru. Gemini bifează a șaptea victorie la rând, în timp ce Enterprise se îndepărtează la 11 puncte de prima poziție ocupată chiar de viitorul adversar, AD Auto Total.
» DETALII

Mobexpert a amânat meciul din etapa 10 cu RCS & RDS.
______________________________________________________________________

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®