Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
2.Liga își încheie cu mult suspans primul sfert din sezonul regulat

21-26 / 10 / 2019 © Ultima săptămână competițională din octombrie a clarificat situația din 2.Liga după cinci etape.
RINF TECH rămâne cu maxim de puncte și, împreună cu DCN EU Cash & Carry, sunt singurele echipe neînvinse. Segula și Deloitte Digital au impresionat atât prin defensivele etalate, cât și prin rezultatul din jocul direct. La polul opus, GreenPoint și FAIR Play nu au încă niciun punct.

Fără marcatorii și portarul victoriei cu retrogradata BCR, Admiral a condus de trei ori însă a cedat în fața UiPath, echipă care obține a doua victorie din sezon: 4-3 după pauză și golul de 5-6 primit în minutul 35, triple pentru Adrian Pantea, respectiv Ionuț Leca.După trei prime victorii, DCN EU Cash & Carry obține a doua remiză la rând și tot printr-un gol marcat la ultima fază: 1-2 la pauză și 2-2 în final cu fosta adversară de Play-off, Electronic Arts.

O altă remiză și mai spectaculoasă s-a consemnat între Ericsson și PharmaFarm. Cu șase reușite, Cristian Nistor a semnat revenirea IT-iștilor după 1-4 în minutul 12: 3-4 la pauză, 6-5 și 7-5 până în ultimul minut. O dublă în câteva secunde semnată de Alex Iordache (x5) le-a adus un punct farmaciștilor: 7-7.

Debutanta Deloitte Digital a bifat șase puncte. Mai întâi a trecut surprinzător de clar în fața neînvinsei Segula (4-0), pentru ca apoi cu un lot schimbat în proporție de 50% să învingă cu emoții GreenPoint (6-4 după 2-3 la pauză), formație ce venea după un joc foarte bun cu Tuborg (3-0 în min.9 și accidentare a portarului Adrian Blid, 4-3 până în min.33 și 4-5 în final).

Sport Suport a avut o săptâmână decisă de goluri sosite pe final: victorie cu ING Bank (4-3 după 2-3 la pauză) și remiză cu Segula (4-4 după 2-4).

RINF TECH a ieșit învingătoare și din etapa cu Engie, după 0-1 și 2-2 înainte de pauză: 4 goluri pentru Cătălin Neagu, 9-3 în final.

Concelex a cedat în disputa cu BCR încă din primul sfert: 0-6 după pauză și 2-6 în final.

Wipro a avut la discreție jocul cu Lex-ADSA și, după un start mai timid continuat cu un avans fragil la pauză, a învins cu 7-4.

Cu 3 goluri în primele nouă minute, EY a avut un început perfect de etapă cu FAIR Play. Fără rezerve, auditorii și-au conservat energia într-un final în care au încasat gol de la jucătorul reconvertit din arbitru Emil Păun: 6-2, cu Robert Iancu autor la 4g.
___________________________________________________________________________

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®