Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
2.Liga revine cu Admiral remarcata etapei

• 10-14 /02/ 2020 © Aflată la mijlocul sezonului regulat, liga secundă prin etapa 11 s-a reluat în forță după pauza de iarnă.

Performenele s-au dovedit Admiral (revenire în derby-ul rundei cu Tuborg), PharmaFarm (remiză în fața favoritei EY) și GreenPoint (la primul punct stagional).
Dacă primele trei clasate au câștigat, trei din ultimele patru clasate au încheiat etapa fără să piardă.
Progresele semnificative în clasament au fost consemnate de Concelex (de pe #18 pe #15) și Deloitte Digital (de pe #8 pe #5), în timp ce Electronic Arts a avut cel mai important regres (de pe #6 pe #9).
Adrian Ioana (Deloitte Digital, 5g) s-a dovedit marcatorul unei runde în care s-au mai remarcat Cristian Niță (Concelex, 3g) și Liviu Duță (PharmaFarm, 3g).
Prima săptămână de campionat din 2020 a adus trei remize și patru victorii la un gol diferență, cu toate cele 20 echipe marcatoare și cu Deloitte Digital autoare a scorului etapei (9-3).

Într-un duel între participante în Play-off-ul sezonului trecut, Admiral a revenit de la 1-3 la pauză și a reușit o parte secundă formidabilă în fața Tuborg: 5-3 scor final, joc ce îi aduce a șasea victorie la rând.

GreenPoint a părăsit ultimul loc după un joc cu Engie în care a egalat prin două reușite în 36’ și ’38 semnate de Cristian Lazăr: 1-3 la pauză și 5-5 la final.

După patru eșecuri în finalul de an, PharmaFarm a avut o experiență utilă în Cupa Companiilor, fapt remarcat încă de la prima apariție din 2.Liga: 4-4 cu EY aflată fără rezerve, punct adus la ultima fază de stranierul Liviu Duță.

Cu două reușite (3’, 8’) și penalty ratat (11’), liderul BCR a avut un start excelent de joc în fața ocupantei locului 4, DCN EU Cash & Carry. Diferența s-a redus odată cu trecerea minutelor, iar după 2-1 la pauză și 3-2 în final, bancarii ajung la șapte victorii consecutive.

Prin victoria directă consemnată datorită reușitei stranierului Laurențiu Novac (36’), ING Bank i-a luat locul echipei Electronic Arts în zona calificantă în Play-off: 1-1 la pauză și 3-2 în final.

Golul marcat de Segula prin Mădălin Stoica (3’) a determinat-o pe Ericsson să evolueze precaut, iar scorul a mai fost schimbat doar la egalarea lui Andrei Raicu (25'): final 1-1.Viceliderul RINF TECH a fost egalat imediat după ce a deschis scorul în penultimul minut al primei reprize din jocul cu ocupanta poziției 16, Lex-ADSA. Începută cu două goluri, repriza secundă a fost la discreția IT-iștilor la care a debutat în poartă Andrei Rădulescu: final 4-1.

Sport Suport a avut cu Wipro un ultim sfert de joc palpitant, după 3-0 și 4-1 la pauză. Inginerii au avut o revenire concretizată cu două goluri și au încheiat pozitiv: 4-3.

Desprinsă la 2-0 înainte de pauză, Deloitte Digital s-a detașat clar în partea secundă a partidei cu UiPath, echipă fără rezerve la care a evoluat prin acceptul adversarului acordat la teren și al doilea stranier, Cristian Ciortan (Rompetrol): 9-3 în final.

Societe Generale a avut un debut stagional memorabil în fața Concelex, pe care a condus-o cu 2-1 la pauză și 3-1 până în 24’. Constructorii au profitat de experiența dobândită în cele 27 jocuri precedente disputate în campionat și s-au impus cu 3-4.
__________________________________________________________________________

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®