Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
2018: retrospectiva și performerii unui an cu adevărat memorabil

Cu competiții în care a propulsat numai nou-campioane, dar și cu alte numeroase premiere, 2018 a reprezentat cel de-al zecelea an de activitate constantă în cadrul exclusivistei comunități “Fotbal pentru Companii”.
Și tot pentru prima oară, într-un fenomen în care trebuie remarcată în principal participarea și implicarea în sportul la nivel amator, vom sintetiza și vom evidenția performanțele individuale și de echipă, atât din București
(Arena Alexandreea Club), cât și din țară (Mangalia) și străinătate (Slovenia).

Fie ca 2019 să ne găsească sănătoși și cel puțin la fel de pasionați, iar la finalul anului să fim cu toții mult mai bogați prin amintirile plăcute trăite în interiorul și pe marginea gazonului fotbalistic pentru companii !

ECHIPA anului 2018 -> AD Auto Total
- campioană Liga Companiilor 2017/2018.
- participantă EFBLU EuroCup 2018 și Superliga Companiilor 2018.
- lider 1.Liga Companiilor 2018/2019.
* au mai fost nominalizate: TTA și Inter Conti Suceava.

JUCĂTORUL anului 2018 -> Cristian Iordan (AD Auto Total)
- golgheterul EFBLU EuroCup 2018.
- stranierul Ligii Companiilor 2017/2018.
* au mai fost nominalizați: Marin-Laurențiu Militaru (Gemini) și Gheorghe Bucur (Inst.Lumina).

REVELAȚIA anului 2018 -> Royal Car
- câștigătoare Cupa Companiilor 2018.
- a urcat de pe ultimul pe locul 9 din 16 participante în 1.Liga Companiilor 2017/2018.
* au mai fost nominalizate: Inter Conti Suceava și Rompetrol.

CRONOLOGIA anului 2018

Ianuarie - 2018 începe cu finalul turului din campionatul de elită Liga Companiilor (2017/2018-ed.9), perioadă în care liderul din 1.Liga, AD Auto Total, trece la limită de Renault-Omniasig și Gemini Solutions, pentru ca apoi să înregistreze prima înfrângere din sezon în etapa cu Mobexpert.

Ianuarie/Martie - În pauza din campionat, 20 echipe participă în cadrul turneului hibernal de pregătire Cupa Companiilor (2018-ed.6). După o finală disputată între prim-divizioare, Royal Car (ultimul loc la finalul lui 2017) devine campioană în fața Gemini Solutions (locul 2).
INFO: www.ligacompaniilor.ro/Cupa-Companiilor-2018.

Martie/Iulie - AD Auto Total cucerește primul campionat din istorie, la 6p de Gemini Solutions, 13p de Enterprise Rent-A-Car si 27p de TTA.
Singura prim-divizionară care se impune în barajul de menținere disputat în 4 Iulie este Lindab, iar cinci echipe promovează: Instituțiile Lumina (campioană 2.Liga), Marco Vet, Hidroconstrucția, BCR și Televol Systems.
Wipro câștigă 2B.Liga invincibilă, în timp ce Admiral încheie pe locul 20 din 22 participante în 2.Liga-sezon regulat, se impune în finala 2.Liga-Turneu (vs EY, după lovituri de departajare) și cedează în Pre-Baraj (vs DTM-MApN, după prelungiri).
INFO: www.ligacompaniilor.ro/9-2017/18.

Iulie - Organizat pentru al patrulea an consecutiv pe litoralul Mării Negre, la Mangalia, turneul estival de relaxare Superliga Companiilor (2018-ed.7) este câștigat de TTA în dauna Marco Vet. Este pentru doar a doua oară în istorie când campioana este componentă a Ligii Companiilor și tot a doua oară când top4 este alcătuit integral din echipe bucureștene.
INFO: www.ligacompaniilor.ro/Superliga-2018.

August/Septembrie - Aflat în cel de-al zecelea an de desfășurare, turneul estival de pregătire Cupa Constructorilor (2018-ed.14) are de asemenea o câștigătoare în premieră: Rompetrol, după o finală cu Televol Systems.
INFO: www.ligacompaniilor.ro/Cupa-Constructorilor.

Septembrie - Membră European Football Business Leagues United, România este reprezentată la turneul european al companiilor performere EuroCup (2018-Slovenia) de AD Auto Total, echipă care consemnează un traseu pozitiv: cedează la limită în sferturile de finală, se clasează pe locul 6 din 12 participante și oferă golgheterul turneului - Cristian Iordan.
INFO: www.ligacompaniilor.ro/Campioana-AD-Auto-Total-a-evoluat-la-EuroCup-Slovenia.html.
INFO: www.efblu.com/news/patrol-police-claim-the-efblu-european-cup-2-title.
INFO: www.efblu.com/news/efblu-european-cup-2-in-numbers.

Septembrie/Decembrie - Ediția a zecea din campionatul de elită Liga Companiilor (2018/2019) confirmă prin cele 223 jocuri disputate până în prezent că rezultatele surprinzătoare, fair-play-ul și spectacolul din teren sunt elementele ce definesc constant activitatea fotbalistică pentru companii.
AD Auto Total conduce în 1.Liga la 6p față de Gemini Solutions, respectiv la câte 8p față de TTA și Mobexpert. Segula este liderul-surpriză din 2.Liga, la 2p față de RCS & RDS, respectiv la câte 3p față de Catena Racing Team și DCN EU Cash & Carry.
INFO: www.ligacompaniilor.ro/1.Liga-2018/19.
INFO: www.ligacompaniilor.ro/2.Liga-2018/19.

Decembrie - Onorat de prezențele internaționale ale echipei PKO Bank Polski din Polonia și președintelui EFBLU, Pawel Dimow, turneul festiv Cupa Unirii (2018-ed.5) o are drept câștigătoare pe Inter Conti Suceava, după finala cu Continental AP Timișoara, Bucovina cucerind trofeul în premieră la a treia participare.
INFO: www.ligacompaniilor.ro/Cupa-Unirii-2018.
INFO: www.efblu.com/news/pko-bank-polski-make-history-in-bucharest.

___________________________________________________________________________

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®