Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
2019 cu primul punct la ADSA-Enterprise și două favorite în 2.Liga

--09-12 /01/ 2019- © 1.Liga, Et.14 © Prima săptămână fotbalistică pentru companii din 2019 a adus în prim-plan primul punct obținut de ultima clasată ADSA-Enterprise, detașarea la 8 puncte pentru liderul turului AD Auto Total și victoria nescontată a echipei Rompetrol.

√ Concursul “.Golul Etapei by Lotto.”, derulat exclusiv pe Facebook lunea între orele 10-22, îi nominalizează în Etapa 14 din 1.Liga pe jucătorii:
Alex.-Cr.-Mircea Șomârlea (Mobexpert), Valentin Bigan (Rompetrol) și Dănuț Gureșoae (BCR).
CLICK aici pentru a viziona și vota propunerile


Ultima clasată ADSA-Enteprise a început în forță 2019, cu primul punct din sezon: 3-3 cu Instituțiile Lumina, după 1-0 la pauză, 1-2 și 3-2 până în 39’, toate golurile învinșilor fiind marcate de Gheorghe Bucur.

În cea de-a noua victorie la rând, AD Auto Total s-a impus în fața rivalei la titlu, Mobexpert: 1-1 la pauză și golul final de 3-1 în ultimele secunde. Diferența pe tabelă în meciul de debut al lui Marian Mihai a fost făcută de fazele lucrate de Andrei Dumitru și Cristi Iordan.

Cu Ionuț Culcică trecut între buturi după accidentarea din start a lui Vlad Feciorescu, Renault-Omniasig a condus-o pe Gemini Solutions cu 1-0 și 2-1, pentru ca în penultimul minut să egaleze din lovitură de penalitate și să-i stopeze seria de cinci victorii consecutive: 3-3, cu Laur Militaru marcator a celor trei reușite pentru IT-iști.

Rompetrol a reușit a treia victorie în fața unei echipe din top6 și se repoziționează în zona retrogradării: 4-3 cu Marco Vet la care și-a semnat debutul stranierul Andrei Brașoveanu: dublă Valentin Bigan (7’, 13’), egalare Marian Boieșan (30’, 33’), 4-2 și 4-3 într-un final pe contre.

Lindab rămâne fără victorie după zece etape, eșecul drastic cu Mega Image conturându-se în ultima parte a jocului: 1-1 la pauză și 1-6 în final, iar retailerii se detașează în clasament la 4p de învinsă.

După cinci victorii la rând, Hidroconstrucția a înregistrat al cincilea eșec consecutiv, Televol Systems impunându-se clar într-un final neașteptat de vivace în condițiile unui lot fără rezerve lipsit și de golgheterul echipei Mihai Dragne: 1-2 la pauză și până în 30’, final 1-6.

Într-un echilibru continuu, duelul dintre Printerr și Royal Car a fost tacticizat în prima parte (1-1), pentru ca apoi ambele echipe să riște în ofensivă. După 1-2 și 2-3, Printerr a avut un final câștigător, dar și nocoros: 5-4

Penultima clasată BCR a condus ocupanta locului secund TTA cu 1-0 și 2-1, experiența și disponibilitatea la efort a nacelarilor dovedindu-se până la urmă decisive: 2-2 în 19’ și 2-3 scor final stabilit încă din ’23, respectiv a 12-a înfrângere din sezon și a 9-a la diferență de cel mult două goluri pentru bancari.
--07-12 /01/ 2019--© 2.Liga, Et.13 © Remiza dintre DCN EU Cash & Carry și Catena Racing Team le permite învingătoarelor Segula și RCS & RDS să se deprindă cel puțin pe moment în vârful clasamentului sezonului regulat din 2.Liga.
Totodată, Electronic Arts rămâne într-un sensibil decajal față de zona Play-off-ului completată cu Sport Suport, Tuborg, Schindler și Admiral.

DCN EU Cash & Carry continuă și după jocul din debutul lui 2019 cu Catena Racing Team seria pozitivă începută cu victoriile din fața retrogradatelor Tuborg și Sport Suport. Ajutată parțial de eliminarea lui Ionuț Enache (6’, henț în fază iminentă de gol), interval în care tabela s-a schimbat de la 0-1 și 2-2, DCN EU cu Vasile Anton (51 ani) în rol de mobilizator a revenit după fiecare din cele trei goluri încasate în partea a doua, ultima oară în 39': final 5-5.

Cu 2-0 la pauză, Electronic Arts a cedat după o repriză secundă neașteptat de bună făcută de Admiral, echipă ce bifează a șaptea victorie la rând după un duel cu principala rivală a momentului pentru calificarea în Play-off: scor final 2-4.

Fără victorii de aproape două luni, Tuborg și Ericsson au evoluat în parametri asemănători. Diferența a fost făcută în principal datorită starturilor de reprize superioare ale favoriților: 2-0 (6’), 2-2 (pauză), 4-2 (26’) și 5-3 final pentru Tuborg, învinșii apărați între buturi de debutantul lusitan Bruno Galrão prezentându-se cu un lot mai restrâns și mai omogen decât de obicei.

Sport Suport s-a detașat de Wipro datorită eficienței dovedite în perioada min.17-30, atunci când a marcat de patru ori fără să primească gol. Fără rezerve, Wipro a redus din diferență într-un final surprinzător de pozitiv: 5-3.

Cu 11 etape fără puncte pierdute, Segula stabilește un record greu de depășit în acest sezon. Partida cu Engie abordată de Sf.Ion cu patru sărbătoriți a adus primul gol în 13’, pentru ca după 2-0 la pauză, situația finală să îi aducă cea mai clară victorie stagională: 9-0.

Schindler și TUI TravelCenter au oferit în etapa 13 jocul cu cele mai multe goluri înscrise. Desfășurarea scorului a fost de asemenea remarcabilă: 0-2, 3-2, 3-4 (pauză), 6-4, 6-6, 8-6, 8-8 și 10-8 în final, cu 6 goluri pentru învingătorul Robert Lica și 8 goluri pentru învinsul Laur Tudoran.

Cu patru goluri în primele 9 minute, Sodexo Pass și-a putut rula numerosul lot de jucători avut la dispozitție în jocul cu Hilti: 5-1 la pauză și 9-3 în final.

După ce a încheiat anul cu primul punct stagional, ultima clasată Lex-ADSA a fost aproape de un nou rezultat pozitiv în întâlnirea cu EY: 0-2 (4’), 1-2 (pauză), 2-3 și, după o lovitură de penalitate apărată de veteranul campionatului Ion Zorilă (58 ani), golul final pentru 2-4 sosit în secundele de prelungire.

DTM-MApN leagă a patra victorie la rând și se apropie de zona Play-off-ului, după un meci în care GreenPoint a fost din nou deosebit de competitivă doar până la reluarea reprizei secunde: 3-0 (8’), 4-3 (pauză) și 12-3 final, cu 4g pentru Andrei Spandole.

• După primul eșec stagional, care de altfel a încheiat seria de zece victorii la rând, RCS & RDS a început cu gol primit meciul cu UiPath. A fost 5-1 la pauză și 7-3 la final, cabliștii coordonați de Gabriel Nătăvală așteptând primăvara pentru o posibilă finală cu Segula pentru titlul de campioană a sezonului regulat din 2.Liga.


» Informații tehnice, foto și video sunt disponibile printr-un click pe scorul final și pe coloana din dreapta - în cadrul programului cu rezultatele.

___________________________________________________________________________

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®