Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
Admiral învinge BCR și își anunță intențiile la promovare

14-19 / 10 / 2019 © În runda 4 din eșalonul secund Admiral și DCN EU Cash & Carry au avut o săptămână benefică, Concelex și UiPath au reușit primele puncte stagionale, iar RINF TECH și Segula și-au continuat traseul fără greșeală.

Participanta la Baraj Admiral i-a produs retrogradatei BCR primul eșec stagional.
A fost 1-1 la pauză și apoi 3-1, pentru ca într-un final dominat de bancari să se reducă diferența: 3-2.

Debutanta ING Bank i-a furnizat primul pas greșit participantei din Play-off-ul trecut DCN EU Cash & Carry: 4-4. Cu evoluție alternantă a scorului, partida a avut ultime cinci minute incredibile: penalty ratat de bancari în superioritate numerică la 3-2, trei reușite în ultimele 100 secunde și egalare din lovitură de penalitate pentru retailerii aflați la rându-le în superioritate numerică.

După succesele facile cu colegii de breaslă UiPath și Ericsson, debutanta RINF TECH a avut dificultăți în victoria cu constructorii de la Concelex, pentru ca partida cu auditorii EY să o aducă în avantaj printr-un autogol sosit în minutul 31: 2-1 în final.

Cu un joc colectiv superior și determinată în ofensivă, UiPath a obținut primele puncta stagionale după 4-2 la pauză și 6-4 în final, cu Engie. Cu trei reușite, Ionuț Leca și-a făcut un debut formidabil pentru IT-ști.În fața primului punct din campionat, Concelex a deschis scorul în startul partidei cu Wipro, pentru ca după 1-4 (10’) să egaleze (17’) și să încheie repriza în deficit (4-5).
Desprinderea IT-știlor din partea secundă (4-6) i-a mobilizat pe constructori, iar partida s-a încheiat echitabil: final 6-6.

Segula și-a impus punctul de vedere șocant de repede în etapa cu semifinalista Turneului din ediția trecută a ligii secunde, Lex-ADSA: 5-0 la pauză, 6-0 la reluarea jocului și 6-1 în final.

Din ce în ce mai aproape de primele puncte stagionale, GreenPoint a repetat cu Ericcson scenariul din etapa trecută disputată cu EY: în deficit la pauză, aproape de egalare în cursul reprizei secunde și eșec la trei goluri diferentă: 6-3 pentru Ericsson, echipă ce continuă ascensiunea în clasament.

Cu ceva emoții în prima parte a jocurilor, duelurile disputate între echipe care au experimentat în trecut 1.Liga și formații debutante au avut epilog clar.
Tuborg a trecut cu 6-1 de Deloitte Digital (după 2-1 la pauză), în timp ce Sport Suport a depășit-o cu 9-3 pe PharmaFarm (după 0-1 în start, cu 5g pentru Irinel Filip).

___________________________________________________________________________

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®