Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
Alex Mavrodin de la Printerr este autorul "Golului Etapei 9 by Lotto"

Șutul lui Alexandru Mavrodin prin care Printerr a făcut 2-0 în minutul 17 al victoriei cu Instituțiile Lumina a fost desemnat în urma concursului desfășurat pe Facebook .Golul Etapei 9 by Lotto..
În vârstă de 31 ani, jucătorul cu numărul 96 se află la al doilea sezon de campionat la Printerr, echipă pentru care a înscris 10 goluri.
La a treia nominalizare stagională, Printerr este a opta echipă din cele 16 prim-divizionare care își adjudecă distincția în acest sezon.

Topul a fost complet cu reușitele lui Robert-Antal Nagy (Mega Image) și Florin-Lucian Cernat (Instituțiile Lumina). 

 

 

 

 

 

 

 

___________________________________________________________________________

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®