Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
Alex Pintilei înscrie pentru Mobexpert "Golul Etapei 8 by Lotto"

Execuția lui Alexandru Pintilei prin care Mobexpert a înscris pentru 5-2 în minutul 31 al victoriei cu ADSA-Enterprise a fost desemnată în urma voturilor exprimate pe Facebook .Golul Etapei 8 by Lotto..
În vârstă de 32 ani, jucătorul care evoluează cu numărul 14 este golgheterul echipei din sezon trecut si totalizează 38 goluri în cel de-al doilea sezon de campionat.
La prima distincție din două nominalizări stagionale
, Mobexpert a bifat cel puțin un Golul Etapei în fiecare din cele șase ediții organizate, performanță ce mai poate fi atinsă în acest sezon doar de Mega Image și Lindab.

Topul a fost completat cu reușitele lui Tudor-Gheorghe Hotobocescu (Marco Vet) și Laurențiu-Paul Tudoran (ADSA-Enterprise). 

 

 

 

 

 

 

 

___________________________________________________________________________

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®