Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
Ascensiune în zona de Play-off pentru Ericsson

• 24-28 /02/ 2020 © Cu şase etape înainte de finalul sezonului regulat din 2.Liga, moment în care echipele vor fi distribuite valoric în secțiunile Play-off și Turneu, lupta pentru prezența în top8 este tot mai disputată.

Performera etapei 13 a fost Ericsson, care urcă pe #7 după al doilea eșec stagional al echipei de pe #3, Sport Suport.
Impresionantă a fost și victoria obținută pe final de Tuborg cu DCN EU Cash & Carry, într-un joc ce a opus participante din Play-off-ul sezonului trecut.

În clasament Admiral (#3) și Sport Suport (#4) au făcut schimb de locuri chiar înaintea jocului-direct.
Ericsson (de pe #9 pe #7) și Lex-ADSA (de pe #18 pe #16) au avut progres important, iar Deloitte Digital (de pe #5 pe #8) și DCN EU Cash & Carry (de pe #8 pe #11) au consemnat cele mai drastice coborâri.

Cătălin Neagu (7g) este atât marcatorul rundei cât şı al lıgıı secunde, iar cel mai categoric scor îi aparține echipei ING Bank (15-0).

Electronic Arts (-1p) secondată de UiPath și Societe Generale (fiecare câte -3p) se remarcă în Topul “Fair-Play Cumpăna”, după o săptămână în care lista jucătorilor aflați în stare de suspendare este imaculată.

Ericsson a trecut cu brio un veritabil examen privind propria evaluare în lupta de calificare pentru Play-off: 7-2 cu ocupanta locului #3, Sport Suport. Cu gol de 3-2 primit după pauză, IT-iștii au beneficiat de efectele unui lot numeros și s-au detașat constant, stopând seria adversarilor de 6 victorii consecutive și 11 etape invincibile.


După o primă parte echilibrată și cu multe reușite, scor 5-4, Electronic Arts a închis poarta în fața atacurilor lansate de către Deloitte Digital și a mai punctat de încă trei ori: final 8-4.

Condusă cu 1-2 la pauză și 2-3 în repriza secundă, Tuborg prin Liviu Drăgan (33’, 38’) şı-a trecut în cont o victorie care o readuce în calculele de Play-off: 4-3 cu DCN EU Cash & Carry, iar retailerii încheie fără puncte seria de trei jocuri disputate cu singurele echipe din eșalonul secund cu istoric în 1.Liga.

6 etape, interval în care a coborât pe #18, a așteptat Lex-ADSA pentru primele puncte, consemnate în fața EY - echipă cu 3 victorii cu echipe din top9. Egalați de două ori, specialiștii în drept au marcat golul celui de-al treilea succes stagional în penultimul minut, prin căpitanul Robert Bucur: scor final 3-2.

Plasate în sfertul 4 din clasament, Concelex şı Engıe au remizat spectaculos, cu egalare a constructorilor după 0-2 (7’) şı 2-4 (23’): final 4-4.

Cu 1-1 din 6’ şı până la odihnă, Segula a făcut o repriză secundă deosebit de eficientă în etapa cu Societe Generale, pe care a depășit-o net: 6-1.

Admiral a avut opt marcatori în a opta victorie consecutivă, obținută în condițiile în care PharmaFarm a acuzat absențe notabile: 7-0 la pauză și 15-2 în final, cu 4g semnate de Laur Zenkel.

După o acomodare mai lungă (2 victorii în 7 etape), ING Bank leagă al șaselea succes la rând într-o manieră neașteptat de categorică: 6-0 la pauză, 9-0 la mijlocul părții secunde și 15-0 în epilog, 6g aparținându-i lui Marius Oroveanu.

Aparent echilbrat în contextul în care a înscris pentru 2-0 pe final de primă repriză și pentru 3-1 în 31’, BCR a depășit-o cu un scor detașat pe UiPath: 9-1 la final.

RINF TECH a forțat în starturile de reprize din runda cu Wipro: 3-0 (6’), 5-2 (pauză) și penalty apărat de Andrei Rădulescu, 9-2 (28') şı 12-4 la încheiere, cu Cătălin Neagu autor la 7 dintre goluri.
__________________________________________________________________________

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®