Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
BCR, Ericsson și Lex-ADSA - performerele ultimei etape din iarnă

--16-19 /01/ 2019- © 1.Liga, Et.15 © Etapa finală din turul primei ligi a fost magistrală pentru BCR, echipă care își alimentează astfel speranțele în evitarea retrogradării. 
Totodată, Televol Systems și Rompetrol s-au poziționat deasupra zonei de baraj, în timp ce în lupta pentru titlu TTA și Mobexpert au mai făcut încă un pas înapoi.

√ Concursul “.Golul Etapei by Lotto.”, derulat exclusiv pe Facebook lunea între orele 10-22, îi nominalizează în Etapa 15 din 1.Liga pe jucătorii:
Dorin-Ionel Dragomirescu (Renault-Omniasig), Nicolae Toma (Lindab) și Valeriu Simion (ADSA-Enteprise).

CLICK aici pentru a viziona și vota propunerile


Cu victorii clare împărțite în sezonul trecut de 2.Liga (4-0 și 1-6), BCR a făcut cel mai bun meci de la promovare și a câștigat etapa cu Instituțiile Lumina, echipă care remizase jocul precedent cu ultima clasată: 2-1 și 2-3 la pauză, hattrick Andrei Beică în doar trei minute pentru 5-3 și final 6-3.

Rompetrol este invincibilă de patru etape și încheie unul din cele mai bune tururi de campionat din cele cinci sezoane petrecute în 1.Liga: 4-0 la pauză după două lovituri de penalitate transformate și 5-2 în final cu Hidroconstrucția, echipă care intră în vacanță cu al șaselea eșec la rând după debutul lui Valentin Moroe (ex-Lindab).

Fără puncte din jocurile cu Renault-Omniasig și AD Auto Total, Mobexpert a fost determinată în etapa cu TTA, pe care condus-o cu 2-1 după pauză și 3-2 în 37’. Cu Tănase Mușat în noua postură de golgheter al echipei, TTA a egalat cu un minut înainte de final: 3-3.

Impulsionată și de rezultatele vecinelor din clasament, Lindab a condus-o pe Gemini Solutions în debutul reprizei secunde, 2-3.
Cu dificultăți în a găsi spații libere, IT-iștii coordonați de pe margine și de accidentatul Laur Militaru au revenit pe tabelă și și-au asigurat victoria pe final: 5-3.

Dacă în urmă cu două etape obținea punctul cu Rompetrol la ultima fază, jocul cu Renault-Omniasig i-a adus echipei Royal Car o nouă egalare în minutul final, urmat însă și de golul eșecului reușit de Dorin Dragomirescu (x3): scor 3-4, după 1-0 la pauză și 2-1 în partea secundă.

Mega Image a cedat în fața Televol Systems după 2-1 la pauză și 3-1 până în 26’: final 3-5, cu trei reușite pentru învingătorul Mihai Dragne.
Echipa din Voluntari încheie turul cu șase victorii și un egal consemnate în fața echipelor deasupra cărora se poziționează pe locul 9 în clasament.

După primul punct stagional obținut etapa precedentă, ADSA-Enterprise a sperat și în prima victorie din sezon. Întâlnirea cu Marco Vet a stat însă sub semnul echilibrului doar în primele minute și spre final, intervalul minutelor 8-27 aducându-le câștigătorilor șase goluri: 2-5 la pauză și 4-7 în final.--07-12 /01/ 2019--© 2.Liga, Et.14 © Surpriza începutul de an a fost reușită în ultima etapă înaintea pauzei de aspiranta la Play-off Ericsson, învingătoare netă în fața ocupantei locului secund RCS & RDS. Emoții însă câștigătoare au avut și Segula alături de Catena Racing Team, echipe ce întregesc podiumul din 2.Liga.
Sport Suport a coborât pe locul 8 și păstrează un avans fragil față de pretendentele la
Play-off DTM-MApN și Electronic Arts, în timp ce Lex-ADSA i-a predat ultimul loc echipei Hilti după victoria directă.

Prima victorie după patru etape pentru Ericsson a fost una de calibru, iar RCS & RDS s-a alăturat echipei DCN EU în noul grup format de echipele din zona de Play-off învinse de IT-iști. Maniera a fost una neașteptat de categorică: 4-1 la pauză, 7-2 în 30’ și 8-2 în final, cu 5g pentru Andrei Raicu.

Lex-ADSA și-a completat perioada pozitivă pe care o traversează de două luni cu prima victorie stagională, fapt ce i-a adus și ascensiunea, chiar în dauna noii “lanterne” din 2.Liga, Hilti:  4-1 la pauză și 6-3 în final, cu 3g pentru stranierul avocaților, Valeriu Simion.

Cu prezențe în ultimele patru baraje pentru 1.Liga dintre care doar prima victorioasă, DTM-MApN s-a apropiat la trei puncte de locul 8 calificabil în Play-off, ocupat chiar de învinsa directă, Sport Suport: 4-0 după o primă repriză fără goluri.

Prima întâlnire stagională pentru Segula cu o echipă din actualul top4 a îmbunătățit recordul de victorii consecutive la 12. Așa cum era de așteptat, DCN EU Cash & Carry a dat o replică puternică și, după ce a egalat de patru ori, a cedat prin trei goluri încasate în ultimele trei minute: 7-4.

Finalistă în 2.Liga-Turneu din sezonul trecut, EY a condus-o pe Catena Racing Team cu 2-0 în debutul reprizei secunde. Lotul restrâns și desincronizările din apărare au făcut ca auditorii să cedeze brusc: 2-3 în 25’, apoi 2-5 și 3-5 în final, farmaciștii bifând primul succes după eșecul cu Admiral și remiza cu DCN EU.

Al optulea success consecutiv pentru Admiral a fost realizat în fața unei echipe neînvinse de patru etape, Sodexo Pass: 3-0 (11’), 4-1 la pauză și 6-2 în final, cu o triplă pentru Dănuț Neculcea care alături de Adrian Pantea a înscris aproape jumătate din totalul de goluri ale echipei.

UiPath a fost aproape de o revenire de efect cu Schindler, din rândurile căreia s-a remarcat Robert Lica (x4). Condusă cu 0-3 (12’) și 1-4 la pauză, formația companiei de soft fondată de români a făcut 3-4, pentru ca după patru goluri primite să aibă un final pozitiv și să cedeze cu 5-8

Cu doar un meci stagional în care a primit mai mult de 5 goluri, Electronic Arts și-a coordonat din nou excelent defensiva și a consemnat primul joc fără greșeală: 1-0 la pauză și 4-0 la final cu selecționata TUI TravelCenter.

Reunită cu dificultate la teren, GreenPoint a început meciul cu Engie în patru jucători, pentru ca abia înainte de pauză să își compleze lotul inclusiv cu o rezervă. Fără gol marcat în ultimele două etape, Engie s-a detașat în partea secundă: 3-1 la pauză, 6-1 și 8-2 în final, cu 3g pentru Lucian Mihai și o dublă pentru debutantul-stranier Gabriel Dinache.

Nici a cincea întâlnire consecutivă cu echipe din top8 nu adus puncte pentru Wipro. Față de precedentele jocuri, etapa cu Tuborg a fost una care i-a marcat un record negativ de ineficacitate: 2-12, după 0-7 la pauză, cu 7g marcate de Liviu Drăgan.» Informații tehnice, foto și video sunt disponibile printr-un click pe scorul final și pe coloana din dreapta - în cadrul programului cu rezultatele.

___________________________________________________________________________

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®