Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
Bogdan Ivan punctează pentru Marco Vet "Golul Etapei 12 by Lotto"

Șutul de la distanță al lui Bogdan Ivan prin care Marco Vet a făcut 2-1 în victoria cu Hidroconstrucția a fost desemnat în urma concursului derulat pe Facebook .Golul Etapei 12 by Lotto..
Cu dubla din acest meci, șeptarul veterinarilor în vârstă de 31 ani totalizează 24 goluri în cele două sezoane disputate pentru Marco Vet, cifră căreia i se adaugă și 19 goluri marcate pentru Total Strada în urmă cu trei ediții de campionat.
Marco Vet bifează prima distincție din trei nominalizări stagionale, topul etapei fiind completat de Cristian Iordan (AD Auto Total) și Gheorghe Bucur (Inst.Lumina).

Royal Car continuă să fie lider în Topul “Fair-Play Cumpăna” din 1.Liga (cu 3 “galbene”), urmată de Hidroconstrucția, Renault-Omniasig și Rompetrol (fiecare cu câte 5 “galbene”).
Clasamentul golgheterilor din 1.Liga este condus de Alex Șomârlea (Mobexpert, 24g), urmat de Cătălin Neagu (Printerr, 21g) și Gheorghe Bucur (Inst.Lumina, 21g).
Statistici la zi din eșalonul principal sunt disponibile în secțiunea dedicată ligii și echipelor. 

 

 

 

 

 

 

 

___________________________________________________________________________

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®