Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
Bogdan Stănciulescu înscrie pentru Hidro "Golul Etapei 19 by Lotto"

--26 /03/ 2019- © Acțiunea personală a lui Bogdan-Alexandru Stănciulescu prin care Hidroconstrucția a făcut 6-3 în minutul 35 al victoriei cu ADSA-Enterprise a fost desemnată pe baza voturilor exprimate pe Facebook .Golul Etapei 19 by Lotto..
În vârstă de 30 ani, treiarul-stranier totalizează 14 goluri în acest sezon, după cele 39 de reușite din stagiunea trecută petrecută în liga secundă.
Topul a fost completat de Alexandru Pintilei (Mobexpert) şi Iulian-Marius Ioniță (Televol Systems).

Pentru Hidro este al doilea trofeu din trei nominalizări stagionale, după cel obținut de Ionuț-Marius Rizea în etapa 7.
La capitolul trofee, Gemini (3) se detașează de Hidro, BCR, Printerr și Rompetrol (câte 2).
La capitolul nominalizări, Instituțiile Lumina (6) este în fruntea Printerr și Mobexpert (câte 5).

De asemenea, cele mai eficiente se dovedesc Gemini (3 trofee din 3 nominalizări), respectiv Hidro, BCR și Rompetrol (2 trofee din 3 nominalizări).


___________________________________________________________________________

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®