Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
Bușteniul găzduiește turneul național "Superliga Companiilor"

Fotbalul pentru Companii” va consemna, în weekend-ul 20-22 Iulie 2012, un nou moment important. Dezvoltarea turneului Cupei Constructorilor, aflat în al 5-lea an de activitate, a condus în mod firesc, în iarna 2009-2010, implementarea în paralel a campionatului de elită Liga Companiilor. După 3 sezoane în care competiția structurată pe ligi valorice a cunoscut un progres constant din punct de vedere al condițiilor oferite și al standardelor impuse, a venit clipa în care echipele companiilor din București vor depăși barierele geografice.

Stațiunea montană Bușteni (jud.Prahova), prin Arena Hotelului Alexandros ***, va fi gazda ediției inaugurale a turneului național de fotbal dedicat companiilor. Cu o prezență spectaculoasă prin participarea a 8 echipe ce s-au remarcat constant pe segmentul fotbalului pe teren redus cu caracter amator, turneul de gală Superliga Companiilor .și-a propus să ofere cadrul ideal în ceea ce privește misiunea pe care o are: practicarea fotbalului de plăcere, relaxarea și socializarea.
3 echipe din cadrul campionatului de elită al companiilor din București au răspuns afirmativ acestei provocări.
Pe lângă RATB SLTC-Electric, RATB STB-Auto și TTA, au confirmat participarea alte două companii din capitală, Apa Nova - Veolia și BRD. Tabloul va fi completat cu încă trei formații din țară: E.ON România (Târgu Mureș), Perfect Tehnology (Cluj-Napoca) și Fortuna (Buzău).

Informații pe larg despre evenimentul care va deveni o tradiție în cadrul manifestărilor organizate sub tutela proiectului “Fotbal pentru Companii” sunt deja disponibile în cadrul noii secțiuni – Superliga.
________________________________________________________________________

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®