Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
Calificare în Play-off într-un sezon istoric pentru Segula

--25-27/02/2019- 2.Liga - Etapa 15 © Prin victoria cu Ericcson, Segula este prima echipă care obține matematic calificarea în Play-off cu patru etapi înainte de finalul sezonului regulat din 2.Liga.
Foarte aproape sunt de asemenea RCS & RDS și Catena Racing Team, în timp ce pentru celelalte locuri suspansul va mai continua nu doar pentru cele 5 echipele poziționate favorabil, cât mai ales cel puțin pentru urmăritoarele DTM-MApN și Electronic Arts.

Cu miză calificarea în Play-off și participante în Cupa Companiilor, DCN EU Cash & Carry și Admiral s-au prezentat în condiții diferite. Cu un ușor avans în clasament, retailerii nu au putut conta pe marcatorul Silviu Costache și au aliniat un portar ca singură rezervă. De partea cealaltă, gamerii l-au debutat pe Laurențiu Plăcintă (24 ani) și au avut garnitura standard.
Cu un prim gol înscris de către DCN și surmontat în mod previzibil de către Admiral, situația a fost una clară: 1-4 la pauză și 2-5 la final, iar Admiral bifează a noua victorie la rând din care două chiar în fața unor echipe din zona de Play-off.

Ericsson i-a ușurat echipei Segula obiectivul celei de-a 13-a victorii consecutive, printr-un henț în fază iminentă de gol al lui Cezar Oprișan (11'). Cele două goluri marcate în superioritate numerică au fost dublate după pauză, pentru ca în ultima parte a jocului IT-iștii să fie mai activi pe tabelă: final 3-6, cu triplă pentru inginerul Mădălin Stoica.

RCS & RDS a întâmpinat o rezistanță constantă din partea Electronic Arts, partida fiind echilibrată până la golul de 2-0 marcat de cabliști în minutul 34. Scorul final 3-0 reflectă doar situația din ultima parte a jocului, cea în care gamerii au cedat atât fizic cât și tactic.

Cu 3-0 încă din min.5 al jocului cu Sodexo Pass, Engie s-a văzut egalată înainte de pauză, pentru ca în startul părții secunde să primească și golul de 3-4. Min.37 și 38 păreau să le aducă energeticienilor a patra victorie stagională, însă Romică Coman - cu a patra reușită din meci - a salvat un punct pentru cuponari: final 5-5.

În condițiile în care nu a mizat pe rezerve, GreenPoint a reușit să mențină suspansul cu UiPath doar în primele 15 minute. Hattrick-ul debutantului Bogdan Mihăescu reușit în doar trei minute a înclinat brusc balanța pentru IT-iști, care după 4-2 la pauză s-au impus cu 6-3 în final.

După câștigarea Cupei Companiilor și înaintea derby-ului cu liderul Segula, Catena Racing Team a trecut categoric de Wipro. A fost 4-0 după cinci minute, 6-2 la pauză și 12-3 în final, cu triple pentru căpitanul Adrian Cruceană și pentru golgheterul turneului de iarnă , Mihai Prodan.
___________________________________________________________________________

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2019 © Liga Companiilor ®