Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
Campioana Ligii își ia revanșa în fața deținătoarei Superligii

14-18 / 10 / 2019 © Etapa a șasea din 1.Liga a restrâns la trei nucleul echipelor neînvinse, Renault-EOS a câștigat primele puncte, iar Printerr a rămas singura fără victorie.

√ Nominalizații pentru “.Golul Etapei 6 by Lotto.”, concurs desfășurat pe baza voturilor exprimate de echipele din 1.Liga și de fani pe Facebook (lunea între orele 10-20) sunt: Alex.-Cr.-Mircea Șomârlea (Mobexpert), Sorin-C-tin Nicolescu (Mega Image), Adrian Marinov (Printerr).

Fără victorie în ultimele trei întâlniri, respectiv 1-5 în grupele Superligii Companiilor Mangalia-2018, 2-2 și 3-6 în sezonul precedent de campionat, AD Auto Total și-a luat revanșa în restanța cu Marco Vet după un joc decis pe final.
Săptămâna cu etapa curentă a început pozitiv pentru ambele formații.
Dacă AD Auto Total a trecut la pas de Lindab cu 7-1 (după 2-1 până în min.25,) Marco Vet în schimb a depășit-o pe Catena Racing Team cu 4-2 (după 0-1 și 4-1 la pazuză), echipă în fața căreia cucerise Superliga Companiilor Mangalia-2019 în urmă cu trei luni.
Lipsită de suspendații Tudor Hotobocescu și Florian Ioniță, Marco Vet a condus-o în restanță pe AD Auto Total în două rânduri, însă a început partea secundă cu golul egalizator primit.
În condițiile unei ultraofensive a adversarului, campioana a înscris de trei ori în ultimele patru minute și a bifat a șasea victorie consecutivă:
5-2, triplă pentru jucătorul campionatului trecut Nicolae Ionel și dublă pentru cel mai bun fotbalist pentru companii din Europa Cristian Iordan.Cu scoruri oscliante în primele etape, Royal Car și Gemini Solutions au încheiat nedecis, 3-3. Mecanicii au condus de două rânduri, însă au intrat la odihină în dezavataj, pentru ca minutul 38 să aducă singurul gol al părții secunde și, totodată, a doua remiză consecutivă pentru Royal Car.
Gemini bifează al doilea joc în șase etape în care ratează victoria pe final, după precedentul egal cu actuala ultima clasată Printerr.

Cu două titluri de Cupa Constructorilor pierdute în finalele din 2013 și 2014, Hidroconstrucția a confirmat cu Mobexpert perioada fastă pe care o traversează. După un prim gol înscris, Hidro s-a văzut condusă cu 1-4 (7’), pentru ca până la pauză să întoarcă radical situația (5-3). Partea secundă a fost o formabilitate, iar Hidro se impune cu 7-4, 4g fiind semnate de golgheterul la zi din 1.Liga, Marian Smaranda.

Cu eșecuri pe linie în cele patru jocuri, Renault-EOS a scăpat după întâlnirea cu PepsiCo de statutul singurei formații fără puncte din 1.Liga.
Deosebit de echilibrată în ciuda scorului final, 6-3, partida a avut-o pe selecționata lui Mihai Bocșa drept responsabilă cu inițiativa pe tabelă. Momentul-cheie al jocului a fost reușita de 5-3 (37') sosită în inferioritate numerică. Finalul a consemnat trei eliminări indirecte pentru cumul de cartonașe galbene (2 la învinși și 1 la învingători).

Cu 6 victorii și 2 egaluri în cele 10 întâlniri directe din campionat, Mega Image a trecut clar de Rompetrol. A fost 3-0 la pauză și până în minutul 36, într-un final în care petroliștii au forțat revenirea: 5-2 în final.

Printerr rămâne singura echipă fără victorie în 1.Liga, eșecul cu Televol Systems survenind după reprize diametral opuse: 0-4 la pauză și 3-4 în final, printre marcatori regăsindu-se și portarul-stranier al IT-iștilor, Cătălin Buceceanu. 

A cincea victorie în tot atâtea etape disputate de TTA a fost și cea mai detașată, însă nelipsită de emoții. Condusă cu 0-4 în minutul 14, RCS & RDS a încheiat pozitiv prima parte (2-4) și a sperat în revenire până spre finalul care le-a adus nacelarilor desprinderea: 2-6.
___________________________________________________________________________

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®