Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
Campioana - favorită în turneul național "Superliga Companiilor" Imprimare Email

Turneul național dedicat celor mai antrenate și, totodată, relaxate companii din România va avea loc în perioada 18-21 Iulie 2013, în stațiunea montană Cheile Grădiștei - Fundata (jud.Prahova).  • Desfășurată în plină pauză competițională, “Superliga Companiilor” va fi organizată într-o locație situată la 1.300m altitudine, demnă de Champions League - varianta fotbalului pe teren redus. Gazdă a FOTE (Festivalul Olimpic al Tineretului European), stațiunea montană Cheile Grădiștei - Fundata (jud.Brașov) este locul în care anual generația „Steaua - 7 mai ‘86” aniversează prin fotbal cea mai mare performanță obținută de sportul-rege din România.

Prima echipă confirmată și totodată principala favorită la câștigarea “Superligii” este Delhaize Cora Pantelimon, formație care a realizat eventul cupă-campionat în sezonul 2012/2013 din cadrul întrecerilor organizate la Arena Alex Com din București sub egida “Fotbal pentru Companii” și AFAN.

Partenerul media constant “Cargo & Bus” a publicat în edițiile lunilor Mai și Iunie 2013 informații despre:
- desfășurarea turneului național - click aici pentru detalii.
- deznodământul sezonului de campionat - click aici pentru detalii.
______________________________________________________________________

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2019 © Liga Companiilor ®