Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
RESPONSABILITATE SOCIAL? CORPORATIV?
Campioana Mega Image a făcut spectacol caritabil în Turneul KPMG (28 IUNIE 2014)

Activitatea de responsabilitate socială (CSR) a companiei KPMG și-a găsit un perfect corespondent sportiv, prin colaborarea demarată între propria Fundație și Liga Companiilor.

• Complexul Sportiv Ion Țiriac a fost gazda ideală a primului turneu de fotbal caritabil ințiat de KPMG, formație care a participat în 2B.Liga Companiilor 2013/14.
Invitată specială, campioana companiilor în actualul sezon Mega Image s-a prezentat cu o echipă experimentală, cu cel mai restrâns lot (fără rezerve), un antrenor care a evoluat în atac și apoi s-a retras între buturi (Victor Gheorghe), un obișnuit al băncii de rezerve în campionat (Marius Cristea) și alți 4 jucători dispuși la efort maxim (Lucian Manea, Nicolae Dudău, George Anghelina și Alex Roșu).
După un maraton fotbalistic condimentat cu spectacol și multă voie bună oferit de cele 8 echipe participante, finala a adus față în față formațiile care au au dovedit că știu să îmbine constant relaxarea cu pasiunea pentru fotbal. Contrar previziunilor, meciul cu miza cea mai importantă a fost și cel mai care a adus cele mai multe zâmbete în teren și în afara lui, Mega Image și KPMG încheind turneul într-un mod care i-a impresionat pe juniorii angrenați în proiectele Fundației.
Inedita competiție s-a disputat în sistem 5+1 pe terenuri cu dimensiunea de 40/20m și porți de 3/2m, cele 18 meciuri cu durată de 2x15' fiecare fiind arbitrate de Ionuț Coza și Roberto Gunciu.
______________________________________________________________________

Fără a cunoaște victoria în ultimele 4 jocuri, însă încă pe un uloc ce îi asigură prezența la baraj, Electronic Arts a cedat încă din startul jocului, pentru ca în finalurile de reprize să cunoască un progres evident în dezvoltarea fazelor periculoase.
Pentru învingători au punctat Emil Neculae (foto) (x4) și Alin Giuroiu (x3), în timp ce pentru învinși a înscris Radu Mogâldea și a ratat o lovitură de penalitate Dan Dinicescu (36).
 
O bucurie făcută de ziua lor - pentru copiii defavorizați de la Valea Plopului (30 MAI 2014)

În tradiția evenimentelor caritabile la care a aderat constant, comunitatea Ligii Companiilor este invitată să sprijine doi componenți ai echipei EOS România într-o misiune pe cât de dificilă, pe atât de onorabilă.

Prin implicarea lui Daniel Mereuță, directorul general al firmei Optima și fost angajat a
l EOS (companie-parteneră), va avea loc un ultramaraton în scopuri caritabile - “100 for children”.

Astfel, în ajunul Zilei Copilului, Sâmbătă, 31 Mai 2014, se va alerga pe un traseu de 100km, de la București la Vălenii de Munte (individual sau ștafetă 2x50km și 5x20km).

Fiecare participant este un”fundraiser” și va putea atrage donații care sunt menite să ajute copiii de la orfelinatul de la Valea Plopului (prin asociația ProVita).


EOS a format o echipă de 5 alergători, doi dintre aceștia fiind componenți ai echipei de fotbal participantă în Liga Companiilor.

Cine dorește să ajute acei copii, poate să facă donații prin participanții
EOS la maraton, plata cu cardul sau cash la teren.

• Merită menționat faptul că unul din participanți este fostul jucător stelist și internațional român George Ogăraru, care l-a convins să vină în România și să alerge în maraton pe Alfons Groenendijk - antrenor la echipele de juniori ale lui Ajax Amsterdam.

Linkul oficial: http://100forchildren.ro/
________________________________________________________________________

 
"Fotbal pentru dulciuri" - turneul caritabil al Ligii Companiilor (CRĂCIUN 2013)

În cea mai frumoasă perioadă a anului, echipele și jucătorii campionatului fotbalistic de elită al companiilor au făcut un gest remarcabil, atât prin valoarea morală a lui, cât mai ales prin cea materială.

Reunită într-o sală cochetă din București, comunitatea Ligii Companiilor a evoluat în turneul caritabil "Fotbal pentru dulciuri 2013", dedicat copiiilor proveniți din medii sociale nefavorizate. La final, toate dulciurile colectate au fost sortate și ambalate de ajutoarele lui Moș Crăciun, care s-au deplasat apoi către un loc cu totul special. Fiecare din cei peste 60 copii ai Centrului de plasament Sinaia a primit, împreună cu “săculețul” îndesat de surprize, și o mică speranță pentru o viață lipsită de grijile zilei de mâine.
Din partea copiilor, le mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi în această dificilă dar frumoasă misiune, cu mențiuni speciale următorilor reprezentanți de companii:
SPIRIDUȘII: Mihai Vasile (Royal Car), Alex-Cristian Ion (Cora Alexandriei), Cristian Oprea și Florin Grigore (DTM-MApN), Adrian Olariu (Philip Morris România), Christian-Matei Muller (Electronic Arts România), Fănel Bogaciu (RATB 40+). Șef de trupă: Alex Nicolae Constantinescu (CCS România).
ELFII: Nicolae Toma și Dumitru Stanciu (Lindab), Daniel Fabian și Ana Maria Mironescu (AVON Cosmetics), Ștefan Jalia (EOS România), Sever-Emanoil Raicu (Real Hypermarket), Marius-Costel Popescu (Sodexo Pass România), Badea Pană (Hidroconstrucția), Cosmin-Alex Mihai (EFG Retail Service). Șef de trupă: Vasile Hurmuz (RATB STB-Auto).
RENII: Marius-Ionuț Cristea (Mega Image), Alex-Iulian Marin (Tuborg România), Șerban-Costin Gheța și Ionuț Culcică (Renault Roumanie), Marian-Cristian Buga și Cristian Barbu (RCS & RDS), Florin Anghel (DB Schenker). Șef de trupă: Silviu-Andrei Dragomir (DB Schenker).
Cârmacii saniei: Daniel Mirea și Emil Păun.

________________________________________________________________________

 
Copiii abuzați - beneficiarii turneului caritabil “Fotbal pentru jucării” (31 AUGUST 2013)

Responsabilitatea socială este o virtute a angajaților care evoluează în campionatul fotbalistic de elită al companiilor.


• În ultima zi calendaristică a verii din 2013, într-o sâmbătă în care soarele a mângâiat cu blândețe gazonul de pe Stadionul Liceului Mircea Eliade din București, reprezentanți ai companiilor au făcut front pentru un scop nobil cu jucători din LIGA București, competiția-parteneră de minifotbal-open pentru echipe de prieteni.

Turneul caritabil “Fotbal pentru jucării” a fost un neașteptat însă firesc succes.
Toți cei implicați în acțiune au dovedit că sportul poate fi și un pretext pentru a ajuta semenii, în speță copiii mai puțin norocoși aflați în plasamente sociale.
Timp de 2 ore, grupul exclusivist de fani cu vârsta între 1 și 10 ani, admirați de mame, i-au încurajat necondiționat pe jucătorii celor 4 echipe formate ad-hoc: Flintstones, Dalmațienii, Muppets și Ștrumfii.

Pentru că merită să îi nominalizăm, le mulțumim pentru “muntele” de jucării format prin donațiile făcute către micuții Centrului de copii abuzați “Harap Alb” (sector 4) jucătorilor din echipele:
AVON Cosmetics, real,- Hypermarket, EOS KSI România, Printerr, DTM-MApN, Electronic Arts, Cumpăna, Hidroconstrucția, Sipex-Ceresit, ISAF, Leroy Merlin, Mediafax, Daedalus, Euro-Grup, Militari Boys și Tanzmannschaft.

» Asemenea acțiunii umanitare “Valea Plopului - 1 Iunie 2013”, evenimentul din 31/08/2013 a beneficiat de o reflectare media prin apariția unui articol în revista “Cargo & Bus”: click aici pentru detalii.
________________________________________________________________________

 
Acțiune umanitară pentru copiii din tabăra “Pro Vita - Valea Plopului” (1 IUNIE 2013)

În tradiția evenimentelor organizate și în trecut, comunitatea Ligii Companiilor a reacționat prompt la apelul făcut de "Asociația Pro Vita pentru născuți și nenăscuți - Valea Plopului".

• De 1 Iunie, companii și jucători ce evoluează în Liga Companiilor, împreună cu organizatorii campionatului fotbalistic de elită al companiilor, au făcut front comun în încercarea de a le oferi chiar de ziua lor un zâmbet sufletelor mai puțin norocoase.

Toate donațiile colectate, de la jucării și mingi, până la alimente de bază, dulciuri și îmbrăcăminte, au înveselit ziua micuților alungați de societate ce sunt în prezent cantonați în tabăra construită de Părintele Nicolae Tănase în apropiere de Vălenii de Munte (jud.Prahova).

Le suntem recunoscători pentru efortul depus tuturor celor care au făcut ca această acțiune să fie una reușită, cu mențiuni speciale următorilor:

Sever Raicu -
real,- Hypermarket.
Sorin Brăilescu - Prioriconstruct (participantă în competiția-parteneră LIGA București).
Andreea, fetița lui Andrei Sulyok - Lindab.
Alexandru Axenia și Adrian Racoviță - TTA.
Daniel Fabian și Codruț Pleșeanu - AVON Cosmetics.
______________________________________________________________________

 


Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®