Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
Catena și RCS & RDS merg în Play-off, Segula încheie seria magică

--04-09/03/2019- 2.Liga - Etapa 16 © Cu trei etape înainte de finalul sezonului regulat din 2.Liga, trei echipe sunt sigure de prezența în Play-off. Dacă DCN EU Cash & Carry, Tuborg și Sport Suport sunt foarte aproape de confirmarea pentru top8, celelalte două locuri calificante sunt deosebit de disputate.
Runda le-a adus echipelor UiPath și Lex-ADSA victorii importante pentru moralul din secțiunea
Turneu, acolo unde se vor alătura și participantele din 2B.Liga.

13 etape a durat recordul stagional de victorii, Segula fiind fără doar și poate revelația sezonului regulat din 2.Liga. Cu un avans luat printr-un autogol în min.7, Catena Racing Team a fost nevoită ca din min.15 să îl reprofileze între buturi pe golgheterul Mihai Prodan în urma eliminării portarului Andrei Vlăsceanu (henț în fază iminentă de gol). Farmaciștii și-au dublat avantajul dintr-un penalty în min.29, pentru ca Segula să ofere un final palpitant după golul de onoare marcat în min.37. Nicolae Tălpeanu a închis tabela la 3-1, iar Catena obține atât calificarea în Play-off, cât și trei puncte ce se vor adăuga și în viitorul clasament.

În luptă pentru calificarea în top8, Admiral și Tuborg și-au împărțit perioadele de posesie, iar scorul a fost echilibrat până în min.34. Bogdan Nae, Gabriel Cuțov și Marius Gheorghe au semnat golurile desprinderii pentru Tuborg, scor 1-4, iar Admiral coboară pe locul 8.

Situată în partea inferioară a clasamentului și fără rezerve, TUI TravelCenter a fost la câteva secunde de un rezultat nescontat în fața ocupantei locului 4, DCN EU Cash & Carry. Cu 2-2 până în min.12, condusă cu 6-2 la pauză și 7-2 în startul reprizei secunde, TUI a marcat de cinci ori la rând și a egalat în min.34. Experimentatul Vasile Anton (51 ani) a adus victoria pentru retaileri cu un minut înainte de final: 8-7.

Prin remiza consemnată, scor 2-2, DTM-MApN și Ericsson și-au anulat considerabil din speranțele pentru accederea în Play-off.
Mult mai pragmatici, IT-iștii au punctat înainte și după pauză, pentru ca militarii să egaleze la ultima fază a jocului.

Electronic Arts rămâne în calculele pentru locul 8, după o victorie cu emoții obținută în fața Wipro: 2-0 prin reușite sosite înainte de odihnă, 2-2 și golul de 3-2 final marcat de Valentin Mazilu în min.38.

La limita greșelilor penalizatoare în ambele reprize, Sport Suport a avut un duel palpitant cu Sodexo Pass. După 2-2 la pauză, fosta prim-divizionară a punctat de trei ori după minutul 36 și și-a bifat încă trei puncte în vederea unei tot mai apropiate calificări în Play-off: 5-2 final, după meci George Banciu fiind surprins de celebrarea prezenței cu numărul 100 în echipă.

UiPath i-a avut pe Bogdanii Mihăescu și Bălăceanu esențiali pentru a cincea victorie stagională. După 1-1 la pauză, Engie a deschis repriza cu gol, pentru ca în nouă minute IT-iștii să își securizeze cele trei puncte: 4-2 și ascensiune pe locul 13.

A doua victorie stagională i-a adus echipei Lex-ADSA rocada pe locul 18 cu învinsa GreenPoint: 2-0 (4’), 4-1 la pauză, 4-3 și golul desprinderii decisive sosit în min.38: final 5-3, cu triplă pentru expertul ADSA, Valentin Simion.

Viceliderul RCS & RDS a fost la egalitate cu ultima clasată Hilti până în minutul 13, pentru ca după 6-2 la pauză să învingă cu 10-3 în final. Pentru cabliști cel mai multe reușite le-a marcat Florian Iordache (x3).

EY nu s-a putut mobiliza pentru etapa cu Schindler, 0-5 la "masa verde", echipă căreia i-a conferit astfel o pauză înaintea triplei cu RCS & RDS, Sport Suport și Catena din finalul sezonului regulat.
___________________________________________________________________________

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®