Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
Catena Racing Team învinge în derby și este la un pas de 1.Liga

--15-18 /05/ 2019- 2.Liga-Play-off, Etapa 11 © Cele 4 etape care contează pentru returul din Play-off au modificat radical situația la vârf.
Lider cu avans inițial de 5 puncte, RCS & RDS a bifat în fața campioanei sezonului regulat Catena Racing Team a patra înfrângere consecutivă, însă rămâne pe poziția secundă după eșecurile consemnate de urmăritoarele Segula și Sport Suport.
Electronic Arts a consemnat al doilea succes, în timp ce Admiral și DCN EU Cash & Carry se repoziționează în lupta pentru promovare.


Derby-ul Play-off-ului a fost abordat de RCS & RDS cu Stelian Sertu între buturi în condițiile suspendării titularului Aurel Beraru. După două goluri primite în start, Catena Racing Team a revenit la finalul primei reprize pe care a încheiat-o în avantaj, pentru ca după o parte secundă echilibrată să se desprindă pe final: 4-8, cu 5 reușite semnate de Iulian Cană. Fără puncte pierdute în Play-off, farmaciștii au șansa obținerii dreptului sportiv de promovare directă în cazul unei victorii etapa viitoare, cu DCN EU.

DCN EU Cash & Cash a reușit de asemenea o revenire de efect în jocul cu Segula: 0-2, 3-2 la pauză și desprindere în ultima parte a jocului pentru 6-4 final, golgheterul sezonului regulat Silviu Costache punctând de 4 ori pentru o victorie ce le trezește retailerilor speranțele de promovare.

Electronic Arts s-a impus în jocul cu Tuborg și a contrazis încă o dată calculele teoretice după precedentul Segula.
A fost 1-1 în debutul jocului, apoi 3-1 și 3-3 la pauză, pentru ca după odihnă gamerii să puncteze de două ori fără ca defensiva să mai cedeze: final 5-3, cu Mihai Dragomir (x3) remarcat pe tabelă.

Cu Laurențiu Plăcintă în vervă, Admiral a completat seria revanșelor din etapă cu o victorie în dauna Sport Suport prin care îi încheie o serie de 7 succese consecutive: 2-1 la pauză și 6-2 în final, meci controlat în permanență și echilibrat pe tabelă doar în preajma pauzei.
___________________________________________________________________________

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®