Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
Catena Racing Team câștigă turneul hibernal "Cupa Companiilor"

--23/01 - 20/02/2019- © Turneul hibernal de pregătire “Cupa Companiilor 2019” a fost câștigat de Catena Racing Team, ediția a VII-a propulsând în premieră o campioană ce provine din eșalonul secund al campionatului de elită Liga Companiilor.

Tradițională gazdă fotbalistică pentru companii, Arena Alexandreea Club din București a reunit pe parcursul a cinci săptămâni 16 echipe participante în competiția de fotbal pe teren redus dedicată entăților juridice "Cupa Companiilor".

În Grupa A, Royal Car și-a respectat fără pași greșiți statutul de deținătoare a trofeului, DCN EU Cash & Carry a câștigat încă din prima etapă decisivul pentru calificarea în top8 cu Segula, în timp ce debutanta Concelex a bonusat la experiență.
Grupa B a adus o surpriză prin calificarea de pe primul loc a echipei Catena Racing Team după victoria în dauna pretendentei Gemini Solutions, în vreme ce Admiral a încheiat în fața echipei GreenPoint.
Reprezentativa Televol Systems și-a adjucat Grupa C la golaveraj în fața Renault-Omniasig cu care a remizat în meciul inaugural, în timp ce Sodexo Pass s-a clasat pe locul 3 după ce s-a impus tot în primul joc în fața Electronic Arts.
Grupa D a adus o departajare la golaverajul dintre meciurile directe, cu învingătoarele Rompetrol și ADSA-Enterprise în dauna Lindab, în timp ce debutanta Allianz Partners a consemnat un progres constant.
După faza grupelor, principalele favorite au reeditat în sferturile de finală jocul pentru titlul din ediția trecută, iar Gemini Solutions și-a luat revanșa în fața Royal Car după lovituri de departajare. Același scenariu completat cu o repriză de prelungiri cu goluri a fost remarcat și în calificarea Renault-Omniasig obținută în dauna Rompetrol.
Totodată, DCN EU Cash Carry și ADSA-Enteprise au cedat clar în fața viitoarelor finaliste.
În semifinale, Catena Racing Team a avut nevoie de repriza de prelungiri pentru a trece de Renault-Omniasig, iar Televol Systems a avut un deznodământ mai liniștit cu Gemini Solutions.
A patra remiză din șase jocuri pentru Renault-Omniasig a adus victoria la lovituri de departajare în finala mică cu Gemini Solutions.
Ultimul act a fost în mare măsură unul palpitant, Catena Racing Team detașându-se constant și tot mai evident pe măsură ce s-a apropiat de fluierul final al finalei mari cu Televol Systems.

În cadrul festivității de premiere, Mihai Dragne (Televol Systems) a fost desemnat MVP al turneului, Mihai Prodan (Catena Racing Team) și-a adjudecat trofeul golgheterului, în timp ce Renault-Omniasig a câștigat Trofeul “Fair-Play Cumpăna”.

Aproape de calificarea în Play-off-ul din 2.Liga pentru promovarea în viitorul sezon din 1.Liga, formația ce reprezintă domeniul farmaceutic a înregistrat rezultatele:
- Grupa B: 2-1 cu Gemini Solutions (vicecampioană), 20-1 cu GreenPoint (scorul turneului) și 5-2 cu Admiral (în fața căreia cedase în decembrie în 2.Liga).
- sferturi: 12-1 cu DCN EU Cash & Carry (cu care remizase în ianuarie în 2.Liga).
- semifinale: 2-2 și 1-0 după prelungiri cu Renault-Omniasig (fostă dublă campioană).
- finala mare: 8-2 cu Televol Systems (participantă în 1.Liga, cea mai tânără echipă a sezonului).
Fără noutăți, lotul de jucători cu medie de 33 ani a cuprins participanți în campionat, mulți din aceștia fiind și câștigători ai turneului național “Superliga Companiilor 2017” din Mangalia: Marius-Ștefan Aranghel, Mihai-Iulian Cană, Adrian-Marius Cruceană (căpitan), Ionuț-Florentin Enache, Victor Cioroianu-Ezaru, Gabriel-Marian Micu, Nicușor-Cosmin Niculae, Florin-Cătălin Oprea, Aurelian-Bogdan Pătrașcu (și antrenor), Mihai Prodan, Nicolae Tălpeanu, Andrei Vlăsceanu, Dragoș Zaharia și Ovidiu Gorcea (manager).

Informații centralizate sunt disponibile pe www.LigaCompaniilor.ro/Cupa-Companiilor-2019.
Pe Facebook este publicată galeria FOTO de finala mare și premiere.


© Turneul de iarnă “Cupa Companiilor” este integral din 2013 în calendarul competițional de fotbal pentru companii, compus din:
- campionatul de elită “Liga Companiilor” - septembrie/iunie - fondat 2011.
- turneul național de relaxare “Superliga Companiilor” - iulie - fondat 2012.
- turneul de vară “Cupa Constructorilor” - august/septembrie - fondat 2008.
- turneul național festiv “Cupa Unirii” - decembrie - fondat 2014.
- turneele internaționale “EFBLU Euro-Tour” (open) și “EFBLU Euro-Cup” (elită).
Cu sediul central în București și colaborări în mai multe orașe din România, organizația profesională “Fotbal pentru Companii” are partener național Asociația Fotbaliștilor Amatori și Nonamatori (AFAN) și este membră a forului continental de specialitate European Football Business Leagues United (EFBLU).___________________________________________________________________________

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®