Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
Catena Racing Team - campioană absolută în 2.Liga

--22-24 /05/ 2019- 2.Liga-Play-off, Etapa 12 © Cu a treia șansă în condițiile unei diferențe de 6 puncte față de lider, Catena Racing Team și-a asigurat cu două etape înainte de final dreptul sportiv de a promova direct, în calitate de câștigătoare a sezonului regulat și al Play-off-ului ligii secunde.
După cea mai echilibrată etapă, patru echipe sunt în luptă directă pentru al doilea loc promovabil direct, în timp ce Electronic Arts speră la
Pre-Baraj în funcție de licențiere.

Început în dezavantaj după dubla lui Daniel Enciu, 0-1 și 1-2, Catena Racing Team a revenit spectaculos cu DCN EU, în fața căreia bifase singura remiză stagională: 2-2 la pauză și, după două goluri marcate de Cătălin Oprea, 4-2 în final.

Cu gol marcat în secunda 8 de Alex Tăbăcaru, Sport Suport s-a văzut condusă la pauză (1-2), pentru ca în partea secundă să fie egalată de două ori. Eliminarea directă a portarului-improvizat Cătălin Zamfir (38’, henț în fază iminentă de gol) a fost urmată de lovitura liberă transformată în gol de Constantin Mihăiță, 4-3 final și Sport Suport urcă pe locul 2.

Disputat în fața ultimei clasate Electronic Arts, al cincilea meci i-a adus echipei RCS & RDS și primul punct din returul Play-off-ului. Fostul lider a condus în prima repriză încheiată nedecis (2-2), pentru ca pe final să fie egalat: 4-4.

Admiral a avut o primă repriză formidabilă cu Tuborg (3-0). În partea secundă situația s-a mai echilibrat și, paradoxal în condițiile în care nu a mizat pe rezerve, Tuborg a forțat egalarea: 4-2, meci încheiat de Admiral la limita greșelilor.
___________________________________________________________________________

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®