Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
Catena Racing Team cucerește "Cupa Constructorilor 2019"

Turneul de vară „Cupa Constructorilor 2019” a fost adjudecat de Catena Racing Team, după un parcurs fără greșeală cu 5 jocuri victorioase.

• Nou-promovată în calitate de câștigătoare a ligii secunde din campionat, finalistă a „Superligii Companii 2019” și deținătoare a „Cupei Companiilor 2019”, Catena Racing Team și-a trecut în palmares un nou trofeu.
Reeditare a ultimului act din turneul de iarnă, atunci când s-a impus cu 8-2, finala mare disputată cu Televol Systems s-a dovedit de data aceasta mult mai dificilă. După 0-0 la pauză, farmaciștii au fost egalați din penalty, pentru ca din minutul 31 să preia conducerea și să încheie victorioși: 2-1.
Traseul consemnat în ediția a XV-a a fost unul de metronom, însă cu suficiente emoții: 6-5 cu Rompetrol, 10-0 cu PepsiCo, 7-6 cu Lindab (în grupe) și 5-2 cu Printerr (în semifinale).

Locul 3 a fost ocupat de Printerr, după 3-1 cu Rompetrol în finala mică.
În cadrul festivității de premiere au mai fost remarcați: Lindab - Trofeul „Fair-Play Cumpăna", Iulian-Mihai Cană de la Catena Racing Team - jucătorul turneului, Bogdan Rotaru de la Televol Systems - golgheterul turneului și Vlad-Iulian Hrițcu de la Printerr - portarul turneului.

Galeria foto a celor două finale este disponibilă pe Facebook.
Galeria foto a premierii este disponibilă pe Facebook.


________________________________________________________________________

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®