Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
Concelex cedează în derby-ul din 2B.Liga

-13-15/03/2019- 2B.Liga - Etapa 4 © Derby-ul primelor două clasate a fost tranșat net de PepsiCo, care ia o opțiune importantă pentru câștigarea seriei.
Runda i-a adus echipei Cora Alexandriei primul punct din sezon.


După egalul din tur cu Concelex, PepsiCo s-a impus categoric în partea a doua a campionatului 2B.Liga. A fost 3-0 încă din minutul 13, pentru ca în partea secundă constructorii să încerce să echilibreze situația: 5-2 până în min.30 și 10-3 în final. Duelul celor mai în formă marcatori a fost tranșat de Mihai Mangealic, cu 5 reușite față de cele 2 ale lui Cristian Niță.

Cora Alexandriei a obținut din jocul cu Allianz Partners primul punct din sezon, într-un meci în care l-a debutat atât pe stranierul Mihai Bilciurescu, cât și pe foștii campioni cu magazinul din Pantelimon, Gabriel Velicu și Constantin Ștefan. Cu 2-2 la pauză, asiguratorii coordonați de Iulian Radu au condus cu 3-5 într-un final în care dubla lui Gabriel Bobaru (’37, ’39) a închis tabela cu un rezultat echitabil: scor 5-5.
___________________________________________________________________________

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®