Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
Cosmin Roșu de la Mega Image - primul "Golul Etapei by Lotto" din sezon

--19 /03/ 2019- © Faza prin care Adrian-Cosmin Roșu a stabilit încă din minutul 21 scorul final din victoria cu 3-1 a întâlnirii cu TTA a fost desemnată .Golul Etapei 18 by Lotto..

În vârstă de 25 ani, optarul retailerilor se află la a doua distincție după cea din sezonul trecut și totalizează 30 goluri în al patrulea sezon de campionat.

Campioană în sezonul trecut la acest capitol cu 7 distincții, Mega Image bifează primul success din cea de-a doua nominalizare stagională.

În top au mai intrat finalizările lui Bogdan Floarea (Hidroconstrucția) și Cătălin-Virgil Alecsandru (Printerr).

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2019 © Liga Companiilor ®