Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
Cristian Petcu marchează pentru Rompetrol "Golul Etapei by Lotto"

10 /03/ 2020 © Faza încheiată cu reușita lui Cristian Petcu prin care Rompetrol a egalat, pentru 1-1 în primul minut al victoriei obținută în fața Televol Systems, a fost desemnată .Golul Etapei 18 by Lotto. din 1.Liga.
În vârstă de 32 ani, jucătorul care evoluează cu numărul 9 totalizează 152 goluri în cel de-al șaptelea sezon de campionat disputat pentru petroliști.
Cristian Petcu are în palmares un titlu de golgheter câștigat la debutul în campionat în 2B.Liga 2013/14, dar și o distincție de golul etapei în urmă cu trei sezoane.
Rompetrol bifează prima distincție din 5 nominalizări stagionale și completează la 10 lista echipelor din 1.Liga care au avut cel puțin un câștigător.

CONCURS "Golul Etapei 18 by Lotto" EDIȚIA 7
TOP JUCĂTOR ECHIPĂ FANI Facebook ECHIPE 1.Liga
# Loc (voturi) # Loc (voturi)
1. Cristian Petcu
Rompetrol
# 1 (88) # 2 (5)
2. Silviu-Daniel Hanu
Mega Image
# 2 (43) # 1 (7)
3. Aurelian-Bogdan Pătrașcu
Catena
# 3 (26) # 3 (4)
* concursul se desfășoară lunea orele 10-20, pe baza voturilor transmise pe Facebook (50%)
și de echipele din
1.Liga (50%). La egalitate, rezultatul de pe Facebook are prioritate.

________________________________________________________________

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®