Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate videoTurneul național dedicat domeniului specific Cupa Auto, desfășurat la Arena Alexandreea Club din București, în perioada 01-02/11/2014, a fost câștigat de Renault Roumanie.
Echipa de fotbal a companiei este vicecampioană a Ligii Companiilor 2013/2014 și, totodată, deținătoare a
Cupei Companiilor 2014.

Coordonat de Mihai-Raul Bocșa, lotul producătorului auto a fost alcătuit în cele două zile de competiție din 11 jucători: Ionuț Culcică, Ionuț Vasile, Ionuț-Daniel Petrescu, Liviu Mușat, Daniel-Cătălin Fătu, Dorin-Ionel Dragomirescu, Vlad Feciorescu, Andrei-Vasile Secelean, Vasile-Alexandru Idriceanu, Mihail-Bogdan Nițu și Aurel Timiș.
___________________________________________________________
» Galeria foto a turneului este disponibilă pe Facebook, printr-un click aici.

___________________________________________________________

» Mai jos puteți vizualiza un articol apărut în revista "Cargo & Bus", în numărul lunii noiembrie 2014:

• Cupa Auto • competitie nationala festiva dedicata Zilei Nationale si industiriei auto
2014 - turneu național încă de la prima ediție !

În mijlocul turului din sezonul 2014/2015 al campionatului fotbalistic de elită specific din București, "Liga Companiilor" a luat pauză pentru a face loc unui turneu de gală.

• Desfășurată în premieră, competiția amicală denumită în ediția-pilot "Cupa Auto", a reunit în 01-02/11/2014, la Arena Alexandreea Club din București, 8 echipe reprezentând entități cu activitate în domeniul specific.
"Vedetele" turneului au fost două echipe sosite de la mare depărtare de capitală, respectiv Delphi Packard (Sânnicolau Mare, Timiș) și Electro-Flux (Craiova). Liga Companiilor este reprezentată de RATB STB-Auto, Renault Roumanie, Royal Car și AS RATB, în timp ce Auto Total și MAN-Volvo au fost invitate speciale.

Programul meciurilor a fost fixat în cadrul unei întâlniri organizată la Price Park Residence Hotel (4*) și, după o scurtă vizită la teren, delegațiile s-au deplasat la Arena Națională pentru a viziona live confruntarea dintre Steaua și Dinamo.


________________________________________________________________________

 


Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®