Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video___________________________________________________________

Poze turneului se pot vizualiza în galeriile dedicate pe Facebook:
» finala și premierea « .... » grupe, jocuri clasament, semifinale «

___________________________________________________________

»
Mai jos puteți vizualiza un articol apărut în cotidianul local "Monitorul de Suceava", în data de 13 decembrie 2016:

• Cupa Unirii • competitie nationala festiva dedicata Zilei Nationale
România joacă fotbal pentru companii în „Cupa Unirii - 2016”

Comunitatea fotbalistică de elită dedicată entităților juridice și desfășurată sub egida AFAN a continuat tradiția organizării competițiilor la nivel național.

Pentru al treilea an consecutiv Bucureștiul a găzduit în perioada de iarnă un turneu la care au fost prezente echipe ale unor companii din țară. Cu pretextul sărbătoririi prin fotbal a Zilei Naționale a României, turneul național hibernal de relaxare la fotbal pentru companii pe teren redus “Cupa Unirii 2016” a reunit în zilele de Sâmbătă, 10 și Duminică, 11 Decembrie echipe ce au reprezentat cele mai importante regiuni istorice ale țării: Oltenia, Transilvania, Moldova, Dobrogea și Muntenia.
• Dacă în 2014 competiția desfășurată sub denumirea de “Cupa Auto” s-a bucurat de participarea a 2 echipe din afara capitalei, iar în 2015 “Cupa Unirii” a adus 4 formații din țară, 2016 a consemnat o prezență de 5 grupări extra-bucureștene - fapt ce a asigurat o reprezentare integrală a țării ca regiuni.
• De la an la an cu tot mai puține echipe pe tabloul de 8 participante, bucureștenii s-au dovedit a fi gazde perfecte atât din punct de vedere al modului în care și-au întâmpinat oaspeții, cât și din cel al rezultatelor consemnate de RATB-STB, TTA și Avocații-ADSA.
După o zi de sâmbătă cu 12 meciuri a câte 30 minute fiecare, duminica a readus toate echipele pe gazon, în meciurile de clasament, semifinalele și finala disputate cu durata clasică de 40 minute. Ultimul act a reprezentat o reeditare a finalei turneului național estival Superliga Companiilor (Mangalia - 2016), câștigătoarea fiind la fel ca în luna iulie gruparea Marina Mangalia: 8-6 (3-1) cu Electro-Flux Craiova.
• Premierea participanților și a laureaților turneului dedicat .Zilei Naționale a României. a fost oficiată de Daniel Iftodi, antrenor-jucator la Gemini Solutions în Liga Companiilor din București, personalitate fotbalistică care a evoluat atât în toate zonele geografice ale țării, cât și pentru cele mai titrate echipe din capitală (Dinamo, Steaua, Rapid).
Vicecampionii olteni de la Electro-Flux Craiova au oferit portarul turneului (Florin Dragomir), iar câștigătorii dobrogeni de la Marina Mangalia au dat MVP-ul “Cupei Unirii” (Bogdan Ciocănel). Totodată, moldovenii de la Dedeman Suceava au impresionat prin fair-play, oltenii de la NetRom Craiova s-au remarcat prin forța de grup, în timp ce bănățenii de la Continental AP Timișoara au demonstrat o dedicare totală fenomenului.

Evenimentul este integrat în seria de competiții de “Fotbal pentru Companii”, organizate începând cu 2008 în București și din 2012 în mai multe zone ale țării.


» Info despre ediția trecută se pot accesa pe www.ligacompaniilor.ro/Cupa-Unirii-2015.
________________________________________________________________________

 


Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®