Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video___________________________________________________________

Poze turneului se pot vizualiza în galeriile dedicate pe Facebook:
» FAZA FINALĂ « .......... » FAZA GRUPELOR «


• Cupa Unirii • competitie nationala festiva dedicata Zilei Nationale
Marina Mangalia a câștigat turneul național "Cupa Unirii 2017"

Bucureștiul a găzduit pentru al patrulea an la rând un turneu național de fotbal pentru companii pe teren redus dedicat Zilei Naționale.

Opt echipe din diferite zone geografice și-au dat întâlnire în .CUPA. UNIRII .2017., competiție desfășurată în perioada 9-10 Decembrie, la Arena Alexandreea Club: NetRom Craiova (Oltenia), Continental Automotive Products Timișoara (Transilvania), CIVICA Suceava (Moldova), Marina Mangalia (Dobrogea), KRUK Târgovişte (Muntenia), împreună cu Rompetrol, Av-ADSA şi Royal Car (Liga Companiilor Bucureşti).

• Sportivitatea, calitatea prestațiilor și voia-bună au fost la cote înalte, cei mai mulți dintre participanți mizând pe lângă factorul fotbalistic și pe vizitatea unor obiective turistice din oraș.
Rezultatele surprinzătoare nu s-au lăsat așteptate și, chiar dacă doar jumătate din participante și-a păstrat după prima zi șansa de a câștiga turneul, toate echipele au tratat turneul cu o atenție deosebită.

• După un program care a fost stabilit în prealabil, participantele au fost distribuite în două grupe, cu capi de serie Marina Mangalia şi Continental AP Timişoara.Faza grupelor a avut loc Sâmbătă, 9/12 (30min/joc, 14-18 gr.A şi 18-22 gr.B).
Iar faza finală s-a disputat Duminică, 10/12 (40min/joc, 10:30-15:00, meciuri clasament, semifinale, finala, premiere).


• Epilogul a propulsat-o din nou pe prima treaptă a podiumului pe Marina Mangalia, formație ce a oferit atât cel mai bun jucător - Ionuț Ilie, cât și cel mai sigur portar - Valentin Dumitrică. Gruparea coordonată de Bogdan Mărtinescu i-a mai cuprins pe Florinel Dumitra, Andrei Nicolaide (stranier), Bogdan Ciocănel, Daniel Zaharia, Marian Simion, Vasile Dimoftei, Marian Dilică, Dănuț Tăgârțoiu, Giorgian Manea și Levenz Amzi.
Revelația turneului a fost CIVICA Suceava, calificată în finală după un meci în care s-a impus în fața Royal Car București după ce a fost condusă la două goluri diferență până cu șase minute înainte de final.
NetRom Craiova, Continental AP Timișoara, Av-ADSA București, KRUK Târgoviște (care și-a adjudecat Trofeul
Fair Play-Cumpăna) și Rompetrol București au completat tabloul turneului care a beneficiat de un corp de arbitraj întârit și cu Marian Stoian din Mangalia.• Evenimentul face parte din seria de competiţii de “Fotbal pentru Companii” organizate din 2008 în Bucureşti şi din 2012 în mai multe zone ale ţării.

______________________________________________________________________

 


Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®