Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video___________________________________________________________

Pozele turneului se pot vizualiza în galeriile dedicate pe Facebook:

»
FAZA FINALĂ «

»
FAZA GRUPELOR «


• Cupa Unirii • competitie nationala festiva dedicata Zilei Nationale
Inter Conti Suceava duce "Cupa Unirii 2018" în Bucovina

• Pentru al cincilea an consecutiv, companii din România și-au dat întâlnire la București în preajma Zilei Naționale a României pentru a participa în turneul de fotbal .CUPA..UNIRII .2018..

Marcată de Centenarul Marii Uniri, ediția 2018 a realizat  o premieră în “Fotbalul pentru Companii” prin prezența unei echipe din străinătate: PKO Bank Polski din Varșovia (Polonia).

Tabloul celor 8 participante ale competiției organizată la Arena Alexandreea Club, în 15-16 Dec.2018, a fost completat cu echipe care au avut în componență nuclee de jucători din mai multe zone geografice: Inter Conti (Suceava), Continental Automotive Products (Timișoara), Marina Militară (Constanța), NetRom (Craiova), ADSA (București+Ilfov+Dâmbovița), Catena Racing Team (București+Argeș+Constanța) și Marco Vet (București), ultimele două reprezentând Liga Companiilor din București.

Capi de serie prin prisma rezultatelor din ediția trecută, Marina și NetRom au fost depășite în clasamentele grupelor de formațiile ce aveau să își dispute finala. Cu un joc elaborat și o tehnicitate ridicată, bucovinenii de la Inter Conti i-au învins pe bănățenii de la Continental AP, scor 4-1 (1-1), și au dus în premieră trofeul “Cupei Unirii” în nordul țării.
Bucureștiul a avut un derby intern pentru locurile 5-6, Catena și Marco Vet evoluând în turneu subturate și pe fondul unor absențe în lot. Totodată, ADSA a reușit să evite ultimul loc, ocupat de PKO Bank Polski, formația din Polonia impresionând prin fair-play în condițiile în care a dorit să bifeze cât mai multe din obiectivele turistice oferite de capitala noastră.

Oficiată de președintele uniunii europene de profil EFBLU, Pawel Dimow, festivitatea de premiere i-a remarcat individual pe Eduard Julei (Suceava) - MVP și Emil Sîrbu (Timișoara) - portarul turneului. Turneul a beneficiat de aportul unui număr de șapte arbitri, printre care s-a aflat ca de obicei și Marian Stoian din Mangalia.

» Foto & video se pot accesa la linkuri din coloana din dreapta.


___________________________________________________________________________

 


Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®