Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video___________________________________________________________

Pozele turneului se pot vizualiza în galeriile dedicate pe Facebook:

»
GRUPA A «

» GRUPA B «


» CARITABIL «

» FINALE «

» PREMIERE «
___________________________________________________________


• Cupa Unirii • competitie nationala festiva dedicata Zilei Nationale
Inter Conti Suceava păstrează "Cupa Unirii" în Bucovina

Fotbalul pentru companii a încheiat anul cu tradiționala competiție dedicată zilei naționale, aflată la a șasea ediție.

Organizată în 14 și 15 Dec. la Arena Alexandreea din București,
.CUPA..UNIRII .2019. a reunit echipe din Transilvania, Bucovina, Oltenia, Dobrogea și Muntenia.

Alături de Star Assembly & Star Transmission Sebeș, Inter Conti Suceava, NeRom Craiova, Marina Militară România, Star Foods Giurgiu și Sipex-Ceresit România, s-au aflat și două componente ale Ligii Companiilor din București: PepsiCo (1.Liga) și Electronic Arts (2.Liga).

Sosit din Sibiu, arbitrul Adrian Baltador a completat corpul de arbitri alcătuit din Emil Păun și Ionuț Coza.

Evenimentul a avut o componentă caritabilă prin prezența copiilor din Secăraia (Prahova), sprijiniți fotbalistic și nu numai de companiile Gemini Solutions și PepsiCo.

Loviturile de departajare i-au adus echipei Inter Conti Suceava al doilea titlu consecutiv, atât semifinala cât și finala mare fiind decise după remize în timp regulamentar.
Bucovinenii au oferit MVP-ul prin Eduard Julei și golgheterul prin Nicolae Gliga, in timp ce vicecampionii de la NetRom Craiova au avut portarul turneului prin Alexandru Urdiniceanu.
Podiumul a fost completat de Marina Militară România, în timp ce PepsiCo București a primit trofeul "Fair-Play Cumpăna".

Invitați la festivitatea de premiere au fost Adrian Pascu (ca reprezentant al Primăriei în calitate de conducător la Sindicatul Transportatorilor din București), respectiv Paul Bocea (unul din cei mai longevivi jucători de fotbal pentru companii).

» Foto & video se pot accesa la linkuri din coloana din dreapta.


___________________________________________________________________________

 


Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®