Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
Dănuț Gureșoae înscrie pentru BCR "Golul Etapei 14 by Lotto"

--15 /01/ 2019- © Șutul lui Dănuț Gureșoae prin care BCR a deschis scorul în minutul 2 al înfrângerii cu TTA a fost desemnată în urma voturilor de pe Facebook .Golul Etapei 14 by Lotto..
În vârstă de 43 ani, decarul-căpitan însumează 44 goluri în trei sezoane de campionat, dintre care 17 pentru BCR și 27 pentru BRD.
Este a doua distincție stagională din trei nominalizări pentru BCR, consemnate în ultimele patru etape.
Topul a fost completat de Valentin Bigan (Rompetrol) și Alex.-Cr.-Mircea Șomârlea (Mobexpert).

Lista suspendaților i-a adăugat pe Florin Găburici (Printerr) și Tudor-Gheorghe Hotobocescu (Marco Vet), ambii pentru cumul de câte 4 cartonașe galbene stagionale, respectiv Ionuț-Fl.Enache (Catena, eliminare directă) și Marin-Manuel Niță (Tuborg, cumul 4 “galbene”).
Topul “Fair-Play Cumpăna” este condus de Royal Car, Hidroconstrucția și Rompetrol, respectiv UiPath și Sodexo.
În clasamentul golgheterilor, Alex.-Cr.-Mircea Șomârlea (Mobexpert, 26g) are un avans față de Gh.Bucur (Inst.Lumina, 24g) și Cătălin Neagu (Printerr, 23g), respectiv cu câte 31g Costel-Silviu Costache (DCN EU) și Robert Lica (Schindler) au avans față de Mihai Prodan (Catena, 29g).

Statistici la zi din ambele eșaloane sunt disponibile în secțiunea dedicată ligii și echipelor. 

 

 

 

 

 

 

 

___________________________________________________________________________

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®