Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
DCN EU Cash & Carry și Tuborg continuă sezonul în Play-off

--11-16/03/2019- 2.Liga - Etapa 17 © Încă două echipe și-au confirmat prezența în Play-off după victoriile din antepenultima etapă a sezonului regulat: DCN EU Cash & Carry și Tuborg.
Favorite pentru celelalte trei locuri sunt Sport Suport și Admiral, în timp ce Schindler, Electronic Arts și DTM-MApN promit să lupte pentru locul 8 până în ultimul moment.

Remiza surprizătoare cu Ericcson survenită după cele șase victorii consecutive, dintre care două cu echipe din top8, a diminuat șansele echipei DTM-MApN pentru accederea în Play-off.
Abordat fără rezerve și preponderent defensiv, meciul cu Catena Racing Team a fost echilibrat pe tabelă până în ultimul sfert. Dubla farmacistului Mihai Cană (30’, 31’) și reușita de 5-2 final a lui Nicolae Tălpeanu au adus victoria pentru “verzii” coordonați de Ovidiu Grocea și apărați pentru al doilea meci la rând de golgheterul Mihai Prodan.

Cu ințiativa pe tabelă încă din primele minute, apoi condusă cu 3-2, Schindler nu și-a putut doza efortul în fața atacurilor RCS & RDS: 5-2 la pauză și 9-2 în final, cu trei goluri pentru Andrei Barbu și debut pozitiv între buturi pentru Aurel Beraru.

DCN EU Cash & Cary a avut în etapa cu Sodexo Pass o primă repriză formidabilă, cu șase goluri consecutive. După 6-1 la pauză, cuponarii au fost mult mai activi însă au încheiat partida în deficit categoric: 12-4, cu câte 4g pentru stranierul Ginel Oprea și revenitul în echipă Alexandru Moldoveanu.

Cu 5 victorii la rând, Tuborg a avut la discreție meciul cu TUI TravelCenter, echipă fără puncte de 5 etape. A fost 3-1 la pauză, 6-2 și după dubla de onoare a lui Laur Tudoran 6-4 final.

Fără Bogdan Mihăescu, autor a 5g în victoriile cu Engie și GreenPoint, UiPath a reușit să-i ofere o replică consistentă echipei Sport Suport, atât prin deschiderea scorului, cât și prin evoluția ulterioară a scorului. Cu 5-3 până în min.36, partida a avut un final deosebit de eficace: șase goluri și o lovitură de penalitate care a lovit bara echipei câștigătoare: 10-4 și 4g pentru căpitanul Sport Sport, Constantin Mihăiță.

Eșecurile cu DCN EU și Tuborg survenite după seria de 8 victorii la rând au mobilizat echipa Admiral, care a trecut de EY mult mai clar decât o făcuse în finala 2.Liga-Turneu din sezonul trecut. A fost 3-0 după doar opt minute, 4-0 la pauză și 6-0 în final. 

Electronic Arts s-a întrebuințat pentru victoria cu Hilti, ultima clasată oferind un meci palpitant pretendentei la Play-off. Egalată la 2, formația gamerilor s-a desprins prin reușite marcate în min.18 și 21: 4-2 final.

Lex-ADSA și Engie au propus un duel al debutanților, respectiv portarul Iulian Tăcăluță și stranierul Robert Stoican - echipier Mega Image. Într-o perioadă de cinci jocuri în care a câștigat 7 puncte, Lex-ADSA a profitat de un start excelent în care a marcat de patru ori și și-a apropiat o nouă victorie: 4-2 la pauză și 7-3 în final, cu 3g pentru avocatul Alexandru Enache.

Segula (cu Wipro) și Ericsson (cu GreenPoint) au bifat victoriile la “masa verde”, 5-0 prin neprezentare.
___________________________________________________________________________

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®