Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
Daniel Iftodi - recidivă stagională pentru Gemini la "Golul Etapei by Lotto"

--09 /04/ 2019- © Șutul lui Daniel Iftodi prin care Gemini Solutions a deschis scorul în minutul 8 al victoriei cu Royal Car a fost desemnată pe baza concursului de voturi desfășurat pe Facebook .Golul Etapei 21 by Lotto..

La 51 ani, câștigător a patru titluri de campion după aproape 400 prezențe în Divizia A pentru echipe precum Gloria Bistrita, Dinamo, Rapid și Steaua, laureatul săptămânii evoluează de patru sezoane în echipa IT-iștilor, pentru care a marcat 28 goluri.

Daniel Iftodi are în palmares un trofeu de MVP în turneul de iarnă Cupa Companiilor 2017, câștigat în fața TTA (scor 4-3).

Este a doua distincție stagională adjudecată de jucătorul care evoluează pe postul de fundaș și poartă tricoul cu numărul 5 în formația verzilor.

Gemini Solutions ajunge la 4 trofee de acest gen în actualul sezon, capitol la care devansează un grup de cinci echipe care au câte 2 distincții.

În top au mai fost incluse reușitele jucătorilor Andrei-Ștefan Beică (BCR) și Titus-Robert Poșogeanu (Marco Vet).

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®