Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
Daniel Stoica marchează pentru BCR "Golul Etapei 11 by Lotto"

Reușita de onoare a echipei BCR din eșecul cu Mega Image, semnată de către Daniel-Cătălin Stoica, a fost desemnată în urma concursului derulat pe Facebook .Golul Etapei 11 by Lotto..

În vârstă de 31 ani, jucătorul ce evoluează cu numărul 22 este la primul sezon de campionat la formația bancară pentru care totalizează 4 goluri.

După 11 etape, toate cele 16 prim-divizionare s-au remarcat prin cel puțin o nominalizare (cele mai multe - 5 - Instituțiile Lumina), în timp jucători de la 11 echipe au fost laureați cu această distincție (cele mai multe - 2 - Gemini Solutions).

Topul a fost completat cu golurile lui Ovidiu Chirică (Lindab) și Florian-Antonio Rusie (TTA).

 

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®