Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
Dorin Dragomirescu înscrie "Golul Etapei 10 by Lotto"

Reușita de onoare marcată de Dorin-Ionel Dragomirescu în meciul pe care Renault-Omniasig l-a pierdut în fața TTA a fost desemnată .Golul Etapei 10 by Lotto..
În vârstă de 39 ani, decarul evoluează în campionat încă din primul sezon, iar în cele 10 ediții disputate în ultimii 8 ani a totalizat 171 goluri raportate la 197 meciuri disputate de echipă.
Stranier și căpitan al selecționatei, laureatul are în palmares încă un gol al etapei în ediția 2014/15, dar și trei trofee de MVP: în campionatul din 1.Liga - sezoanele 2011 (ed.2) și 2014/15 (ed.6), respectiv în turneul hibernal Cupa Companiilor - 2014 (ed.2).

În top au mai fost nominalizați Marius-Andrei Dumitru (AD Auto Total) și Cristian-Sorin Istrate (Inst.Lumina). 

 

 

 

 

 

 

 

___________________________________________________________________________

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®