Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
Duel pentru supremația din 2B.Liga între PepsiCo și Concelex

-08-09/03/2019- 2B.Liga - Etapa 3 © Finalul turului le diferențiază la golaveraj pentru PepsiCo și Concelex, runda viitoare urmând să dispute o posibilă finală pentru câștigarea 2B.Liga.

Cu un lot numeros și determinat, PepsiCo a surmontat un gol primit în start de la Cora Alexandriei. După 3-1, 3-2 la pauză, 7-2 și 9-3 în final, producătorii de băuturi își mențin invincibilitatea, în timp ce Mihai Mangealic devine golgheterul la zi din 2B.Liga.

Concelex și-a dozat efortul în mod inteligent, absența rezervelor făcându-se resimțită pe finalul victoriei cu Allianz Partners. Conduși cu 1-2, constructorii au intrat în avantaj minim la pauză (3-2) după două reușite marcate în superioritate numerică consecință a eliminării lui Marius Iancu (’13, henț în fază iminentă de gol). La 6-2 din min.30, Allianz a forțat revenirea pe final însă a încheiat meciul fără puncte: 6-4.

___________________________________________________________________________

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®