Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
Eșecuri pentru favorite în Play-off, primele trei calificate din Turneu

--23, 25, 26 /05/ 2018-- Etapa 11 din 2.Liga-Play-off le-a adus eșecuri primelor două clasate, iar situația din clasament rămâne echilibrată.
Runda a patra din
Turneul Companiilor a confirmat și primele calificate în sferturile de finală: Admiral (gr.A), Ericcson (gr.B) și Lex-ADSA (gr.C).

• 23 de meciuri a durat invincibilitatea echipei Instituțiile Lumina în acest sezon, merituoasa Televol Systems fiind aproape de puncte și în meciul-tur (4-4 până în ’35).
Aproape de formula-standard, liderul din Play-off a înscris primul, după pauză s-a văzut condus cu 1-3, pentru ca în ’35 să rateze o lovitură de penalitate: final 2-4 - DETALII.  

• Cu două eșecuri în trei etape din returul Play-off-ului, Hidroconstrucția a făcut cel mai bun meci din acest sezon cu Marco Vet, echipă neînvinsă de 13 etape. După 1-1 (pauză) și 1-2 (’26), Hidro a revenit prin goluri marcate în 31 (Bogdan Floarea) și 34 (Marin Ionescu), pentru ca pe final să reziste cu brio atacurilor adverse: final 3-2 - DETALII.

• Fără puncte în returul Play-off-ului, Schindler a condus-o pe BCR cu 2-0 spre finalul primei părți. Cu un lot mult mai numeros și organizat, bancarii au intrat la pauză cu scor egal, pentru ca în repriza secundă să marcheze de încă trei ori: final 5-2 și a patra victorie la rând - DETALII.

KPMG pierde cu 3-4 pentru a doua oară la rând, meciul cu DTM-MApN fiind decis la ultima fază. Militarii au avut 2-0 și 3-1 la pauză, au fost egalați în 25, pentru ca pe final Claudiu Bejinaru să înscrie reușita victoriei - DETALII.

• În Grupa A din Turneul Companiilor, Segula a învins Spitalul Monza cu 7-5, după ce a fost condusă cu 0-1 și 1-2 în prima repriză. Ionuț Șchiopu (x4) a fost MVP-ul meciului care i-a adus o triplă adversarului Mircea Catargiu - DETALII.
Cu doar două victorii în nouă meciuri, DCN EU Cash & Carry a cedat toate cele trei puncte în meciul cu Admiral: 0-2 și 1-3 la pauză, 1-6 și 3-7 la final. Rezultatul îi confirmă învingătoarei accederea în faza eliminatorie - DETALII.
Engie a bifat fără joc victoria cu Teamnet, echipă ce a fost retrasă din campionat după două neprezentări consecutive și un ultim viitor joc decis în avans tot la “masa verde”, în timp ce primele două meciuri disputate în grupă au fost de asemenea anulate.

În Grupa B, Ericsson a remizat cu Sodexo Pass, scor 1-1, fapt ce i-a adus calificarea în sferturile de finală. Golurile au fost marcate în 7, respectiv 23, iar experții în telecomunicare încheie o serie de 7 victorii la rând - DETALII.  

În Grupa C, Lex-ADSA a scos din jocul cu EY egalul calificant pentru faza eliminatorie, după 0-2 la pauză, 1-3: 3-3 final - DETALII.
De asemenea, Wipro a dispus de PwC: 0-2, apoi 1-2 la pauză, 2-2 și superioritate de 5 cu penalty transformat, 5-2 și 5-3 - DETALII.

______________________________________________________________________

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®