Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
Emilian Hulubei înscrie pentru TTA primul "Golul Etapei by Lotto"

--16 /04/ 2019- © “Foarfeca” lui Emilian Hulubei prin care TTA a făcut 2-1 în minutul 29 al remizei cu Rompetrol a fost aleasă de votanții de pe Facebook .Golul Etapei 22 by Lotto..
Jucătorul în vărstă de 41 ani care evoluează cu numărul 69 totalizează 151 goluri în cel de-al cincilea sezon de campionat pentru nacelari, iar sezonul trecut a fost vicegolgheterul stagiunii în 1.Liga.
Debutant la 18 ani în Divizia A la fotbal pentru Chindia Târgoviște, Emilian Hulubei înscrie pentru a patra oară Golul Etapei, după precedentul din sezonul 2017/18 și alte două în 2016/17.
Pentru TTA este prima distincție stagională din trei nominalizări.
Topul a cuprins și reușitele jucătorilor Răzvan-George Cocârlă (Printerr) și Emil-Cristinel Neculae (Royal Car).

Doi jucători se află în stare de suspendare pentru etapa 23 din 1.Liga: Ștefan-Andrei Rădulescu (Printerr - eliminare indirectă) și Robert-Samir Stoican (Mega Image - cumul 4 cartonașe galbene stagionale). Statisticile la zi sunt disponibile în secțiunile dedicate ligilor și echipelor.


___________________________________________________________________________

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®