Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
Fără favorite în Play-off, echilibru constant și în Turneu

--10-13 /04/ 2019- 2.Liga-Play-off-Etapa 8 și 2.Liga-Turneu-Etapa 2 © Play-off-ul ligii secunde se anunță echilibrat și imprevizibil după victoria echipei Tuborg în dauna liderului neînvins RCS & RDS, ceea ce face ca ultimele două clasate să câștige la startul returului în fața primelor două locuri.
În
Turneul Companiilor, PepsiCo și Engie au luat în Grupa A o opțiune importantă pentru calificarea în sferturile de finală, în timp ce Sodexo Pass, Concelex și Ericcson au în Grupa B un traseu fără greșeală.

Invincibilă de opt jocuri, Tuborg a avut în jocul din Play-off o evoluție superioară liderului la zi RCS & RDS și, contrar statisticii, și-a apropiat o victorie ce o replasează în calculele pentru promovare: 2-1 la pauză și 3-2 în final.

Cu soluții numeroase pe banca de rezerve, Sport Suport s-a desprins categoric în ultimul sfert al partidei din Play-off cu echipa DCN EU Cash & Carry: 7-1 (3-1), cu triplă pentru Marius Guță.

Catena Racing Team
și-a luat revanșa în Play-off în fața Admiral, după eșecul din sezonul stagional: 5-0 în prima parte și 7-3 la final, cu trei goluri semnate de Mihai Cană.

În Grupa A a Turneului, DTM-MApN a început etapa cu PepsiCo în cinci jucători și cu un gol marcat de stranierul Augustin Voinea (împrumutat de la Admiral).
Completată la 1-3, formația militară participantă în ultimele 4 sezoane în faza de baraj pentru promovare a primit lovitura decisivă la ultima fază de la Daniel Ghiță: 4-5.

După o primă repriză echilibrată (1-1), Engie și-a impus clar punctul de vedere în partida cu Cora Alexandriei: 5-2, Mario Ostafi punctând de trei ori.

Învinsă în prima etapă din Turneu de GreenPoint, reprezentativa TUI TravelCenter a cedat și în fața Hilti, echipă de care fusese învinsă și în sezonul regulat: 0-2 și egalare până la pauză, 2-4 și 3-5 în final.

Cu o triplă, Valeriu Simion a fost determinant în succesul obținut de Lex-ADSA cu GreenPoint: la pauză 1-1 și în final 3-1.

În Grupa B a Turneului, Concelex a consemnat o nouă victorie după întâlnirea cu Schindler, desfășurată fără rezerve de ambele părți: 2-1 la pauză și 4-1 în final, 3g fiind reușite la debut de către Matei Moldoveanu.

Ericsson a bifat victoria cu Wipro, după 2-0 la pauză și 2-1 până în min.31, ultimul sfert de meci aducându-i patru goluri: 6-1.

După 0-3 cu Sodexo Pass în etapa trecută, EY a învins UiPath datorită eficacității lui Ovidiu Coroiu, cu patru goluri marcate între min.24-35: final 4-0.

Sodexo Pass nu i-a dat nicio speranță echipei Allianz Partners, în fața căreia a reușit cel mai ofensiv joc stagional: 4-0 la pauză și 10-2 în final, Alexandru Mină punându-și numele pe 4 goluri.
___________________________________________________________________________

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®