Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
Favoritele confirmă în 1.Liga, surprize multe în 2.Liga

--10-15 /12/ 2018-- © Etapa cu numărul 12, penultima pentru 1.Liga din acest an, a fost una deosebit de disputată, însă favoritele au reușit să se impună în totalitate.

√ Concursul “.Golul Etapei by Lotto.”, derulat exclusiv pe Facebook lunea între orele 10-22, îi nominalizează în Etapa 12 din 1.Liga pe jucătorii:
Cristian Iordan (AD Auto Total), Bogdan Ivan (Marco Vet) și Gheorghe Bucur (Instituțiile Lumina).
CLICK aici pentru a viziona și vota propunerile


AD Auto Total nu a avut probleme în fața Renault-Omniasig (3-0 final după 2-0 la pauză) și, consecință a celei de-a șaptea victorii la rând, va petrece sărbătorile de iarnă din postura de campioană en-titre și lider detașat la 5 puncte în clasament.

Cu începuturi foarte bune, Hidroconstrucția a pierdut atât meciul disputat cu TTA în avans pentru etapa 13 (3-2 și 3-4 la pauză, 3-7 în final), cât și cel cu Marco Vet (1-1 la pauză, 1-3 în final).

Mobexpert a consemnat cu mari emoții succesul consecutiv cu numărul 7 după cel mai disputat meci al etapei, în fața Televol Systems: 0-3 (‘9), 5-3 (’34), apoi 5-5, lovitură de penalitate apărată și golul final de 6-5 în ultimul minut.

Cu tripla lui Ștefan Răbonțu, Rompetrol a avut finaluri de reprize foarte bune cu BCR: gol de 2-1 înainte de pauză și în '38 reușita de 3-1 final.

Lindab rămâne fără puncte de șapte jocuri după eșecul cu Printerr în care a condus în ‘4: la pauză 1-1 și în final 2-1.

Instituțiile Lumina s-a remarcat prin scorul etapei înregistrat în fața Mega Image: 2-0 (pauză), 5-0 (’27) și gol final de 7-2 punctat din lovitură de penalitate, primele 5 goluri ale jocului fiind marcate de Gheorghe Bucur.

Cu Royal Car, ADSA-Enterprise a sperat trei sferturi din joc în primele puncte stagionale: 1-1 ('23), apoi 1-4 și 2-4 final, ultimele două goluri fiind marcate din penalty.© Rezultatele surprinzătoare au dominat etapa 12 a sezonului regulat din 2.Liga, ultima din acest an: eșecuri pentru favorite, primul punct pentru ultima clasată, dar și numeroase răsturnări de scor.
După ce Segula a încheiat anul printr-o victorie în avans, principalele urmăritoare i-au asigurat fotoliul de lider pe perioada sărbătorilor de iarnă.

RCS & RDS a bifat primul eșec din sezon, după întâlnirea cu DTM-MApN: 1-1 ( pauză), gol de 2-3 primit din lovitură de penalitate (’36) și 3-5 final.

Catena Racing Team a cedat în fața Admiral care leagă o serie de șase victorii consecutive: 1-2 la pauză, 1-4 și 2-5 final.

DCN EU Cash & Carry a consemnat a șaptea victorie la rând după jocul cu Sport Suport: 1-2 la pauză și 4-2 în final, pierzătoarea ratând o lovitură de penalitate (’20) și un penalty (’40).

După trei eșecuri, Tuborg a fost condusă de Engie cu 0-3 după tripla lui Cristian Botiș (’12, ’24, ’25) și, după ce a egalat în doar cinci minute, a ratat o lovitură de penalitate la ultima fază: 3-3.

Sodexo Pass, singura echipă de care s-a încurcat liderul, a fost și prima care i-a dat puncte ultimei clasate Lex-ADSA: 2-4 (pauză), 6-4 (’33) și egalare la ultima fază: 6-6.

Remizele cu EY și Sodexo au fost continuate de Ericsson cu un eșec surprinzător în fața TUI TravelCenter pentru care a marcat în premieră Ghedi Camara, iar speranțele de Play-off se îndepărtează: 4-3 după 0-3 (’22).

GreenPoint a obținut din jocul cu EY primul punct după cinci eșecuri: 2-1 și 2-5 la pauză, hattrick al lui Cristi Lazăr (’22, ’24,’27) și 5-5 în final.

Electronic Arts rămâne în zona locurilor 6-8 după o victorie cu UiPath decisă în partea secundă a jocului: 2-2 la pauză, 4-3 până în ’35 și 6-3 la final.

Schindler s-a desprins tot în repriza secundă a jocului cu Wipro: 2-2 (’22), 4-3 (’31) și 6-3 la final, toate reușitele învinșilor fiind semnate de Valeriu Neculae.» Informații tehnice, foto și video sunt disponibile printr-un click pe scorul final și pe coloana din dreapta - în cadrul programului cu rezultatele.

___________________________________________________________________________

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®