Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
Final în 2.Liga-sezon regulat: Catena - campioană, EA - în Play-off

--25-30/03/2019- 2.Liga-Et.10 și 2B.Liga-Et.6 © Odată cu finalul lunii martie, eșalonul secund și-a consumat ultimele meciuri ale sezonului regulat.
Singura necunoscută pentru
Play-off a fost elucidată după eșecul echipei Schindler, Catena Racing Team devenind astfel campioană a sezonului regulat din 2.Liga. Calificată de pe locul 8, Electronic Arts a pierdut cu Sport Suport, în timp ce RCS & RDS a detronat Segula și va aborda cele 7 jocuri din Play-off din postura de lider al clasamentului alcătuit doar din rezultatele directe ale echipelor din top8:
1. RCS & RDS (19p), 2. Segula (15p), 3. Catena (13p), 4. DCN EU (10p),
5.
Sport Suport (9p), 6. Admiral (9p), 7. Tuborg (7p), 8. EA (0p).
- link detalii centralizate: www.LigaCompaniilor.ro/2.Liga-Play-off-2018/19.

Ocupantele locurilor 9-20 din 2.Liga împreună cu cele patru componente ale 2B.Liga au fost distribuite, prin tragere la sorți cu câte doi capi de serie, în Turneul Companiilor. O primă miză după cele 7 etape va fi calificarea în sferturile de finală, pentru ca apoi campioana 2.Liga-Turneu să se califice în Pre-Baraj. Componența grupelor:
A: PepsiCo, DTM-MApN, TUI, Lex-ADSA, Engie, GreenPoint, Hilti, Cora Alexandriei.
B: Concelex, Schindler, Ericsson, EY, Sodexo, UiPath, Wipro, Allianz Partners.
- link detalii centralizate: www.LigaCompaniilor.ro/2.Liga-Turneu-2018/2019.

Într-un meci care a contat ca rezultat și pentru viitorul clasament din Play-off, Segula a cedat la limită în fața RCS & RDS într-un final palpitant.
Conduși, cabliștii au revenit spectaculos: 3-1 la pauză și 4-1 în min.21. Inginerii au forțat cel puțin egalarea, însă au fost învinși după un joc încheiat în careul advers: 4-3.

În fața primelor puncte din viitorul Play-off, Electronic Arts a fost surprinsă de începutul foarte bun al adversarului Sport Suport (4-0 în min.12).
După 5-1 la pauză, partea secundă a fost mult mai echilibrată: final 7-3.

Schindler nu a putut alinia rezerve într-un meci în care avea nevoie de un punct pentru a se menține pe loc de Play-off. Cu dublu obiectiv îndeplinit în acest joc, Catena Racing Team și-a asigurat victoria ce o urcă pe locul 1, scor 15-1, în timp ce Mihai Prodan și-a etalat calitățile de marcator cu 9 reușite.

Odată cu primul cartonaș galben stagional, Hilti a reușit să părăsească ultima poziție după o victorie cu Wipro care a avut o desfășurare altertă: 2-0, 2-2, 4-2 la pauză, 4-4, 7-5 și 8-6 în final.

Cu un început bun (2-1 la pauză) și un final foarte bun (7-3 în final), TUI TravelCenter a întrerupt seria pozitivă a echipei Lex-ADSA, în duelul componenților echipei din 1.Liga ADSA-Enterprise.

După ce a scos-o pe DTM-MApN din lupta pentru Play-off, Sodexo Pass a avut din nou un final cu goluri în remiza cu UiPath, cea mai fair-play secund-divizionară conform topul din 2.Liga.
A fost 1-1 la pauză și 3-4 din min.32, pentru ca la ultima fază Dorin Voicu să salveze punctul pentru cuponari: 4-4.

Cu penalty apărat înainte de pauză de către Adrian Blid (51 ani, cca. 250 jocuri în Div.A pentru Inter Sibiu, FC Național, Steaua, Rapid), GreenPoint a menținut echilibrul cu Tuborg până aproape de final: scor 6-1, cu triplă pentru Manuel Niță.

Admiral l-a avut pe Alex Neculcea veritabil om de gol prin cele 5 reușite din victoria cu Ericsson: 0-1 și 4-2 la pauză, 6-2 și 8-3 în final.

În formule lipsite de mulți jucători, Engie și DCN EU Cash & Carry și-au alternat perioadele pozitive, fapt reflectat și pe tabelă: 0-1, 3-1, 5-3, 5-7 și 6-8 în final, Silviu Costache (x4) adjudecându-și și titlul de golgheter în sezonul regulat.

Cu dorința de a părăsi ultimul loc în 2B.Liga, însă și de a-și păstra primul loc din topul Fair-Play, Cora Alexandriei a condus campioana PepsiCo cu 9-7 în minutul 34, după un meci superofensiv. Finalul a fost unul demn de o campioană, cu șampanie și cupă după cele trei reușite marcate consecutiv pentru PepsiCo: 9-10 și câte 4g pentru Gabriel Bobaru, respectiv Petrișor Dedu.

Concelex i-a avut pe echipierii Lindab principalele argumente în victoria cu Allianz Partners. Dacă Albert Mihai a apărat buturile constructorilor, Ovidiu Chirică (x6) a fost responsabil cu golurile: 3-1 la pauză și 9-2 în final.

În urma neprezentării EY, DTM-MApN a avut o pauză înaintea duelurilor din 2.Liga-Turneu.
___________________________________________________________________________

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®