Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
Gemini Solutions petrece Sărbătorile pe locul secund în 1.Liga

--17-21 /12/ 2018--© Ultima săptămână cu fotbal pentru companii din 2018 i-a readus vicecampioanei Gemini Solutions locul secund în 1.Liga, în detrimentul învinselor TTA și Mobexpert. Finalurile de jocuri au continuat să fie pline de evenimente, remarcata etapei 13 dovedindu-se la acest capitol Royal Car.

√ Concursul “.Golul Etapei by Lotto.”, derulat exclusiv pe Facebook lunea între orele 10-22, îi nominalizează în Etapa 13 din 1.Liga pe jucătorii:
Marius-Nicolae Mihordea (BCR), Ion-Mihail Popescu (Gemini Solutions) și Dumitru-Codrin Vîlculescu (Renault-Omniasig).

CLICK aici pentru a viziona și vota propunerile


După ce și-a respectat tradiția în etapa cu Printerr, pe care a depășit-o și în cea de-a cincea întâlnire directă, scor 2-0 după 1-0 la pauză, Gemini Solutions s-a impus pe final în restanța cu TTA: deschidere de scor în ’26, egalare în ’37 și apoi două lovituri câștigătoare pe contraatac: 3-1.

Condusă la pauză după dubla lui Marius Mihordea, Lindab și-a întrerupt în fața BCR șirul de șapte eșecuri: 2-2, cu goluri înscrise în ’33 și ’35, dar și o lovitură de penalitate ratată la ultima fază.

Cu o primă parte în care a înscris înainte de final (1-2), Renault-Omniasig a făcut o repriză secundă formidabilă în fața echipei Mobexpert, jocul cu cele mai multe goluri primite întrerupându-i seria de șapte victorii consecutive: 6-3.

În progres evident inclusiv în clasament, Royal Car a preluat conducerea după pauza meciului cu Rompetrol început cu două goluri primite. Ambițonați de alte goluri încasate, mecanicii au egalat la ultima fază prin reușita portarului Marian Băluță: 4-4.

Cu o singură victorie în ultimele șapte etape, Televol Systems a început foarte bine jocul cu ADSA-Enterprise (3-0 în ’14, apoi 4-0 în ’22). Sfertul 4 a adus un nesperat reviriment pentrul ultima clasată, aflată într-un final cu adversarul ajuns la limita greșelilor foarte aproape de primul punct stagional: scor 4-3.

Statistica a fost confirmată pe gazon în meciul dintre cea mai bună apărare (AD Auto Total) și cel mai slab atac (Mega Image): 1-0 la pauză și 5-0 în final, iar liderul înregistrează al patrulea joc fără gol primit.

Ambele cu remize în precedentele două etape, EY și Engie s-au întâlnit într-o restanță din etapa 11 care a consemnat și ultimul meci din 2.Liga în 2018. Mai concentrați în atac, auditorii au învins categoric: 4-0 la pauză și 5-0 în final, cu învinsul Mihai Botiș eliminat în ’35.


» Informații tehnice, foto și video sunt disponibile printr-un click pe scorul final și pe coloana din dreapta - în cadrul programului cu rezultatele.


___________________________________________________________________________

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®