Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
Gemini accelerează în lupta pentru titlul de campioană din 1.Liga

--27-30/03/2019- © 1.Liga, Et.20 © După o săptămână cu două succese Gemini Solutions se apropie la șase puncte de AD Auto Total, iar Marco Vet coboară pe locul 5.
Totodată, Televol Systems își continuă ascensiunea, în timp ce Instituțiile Lumina și Royal Car își complică existența în 1.Liga.

√ Concursul “.Golul Etapei by Lotto.”, derulat exclusiv pe Facebook lunea în noul interval orar 9-21, îi nominalizează în Etapa 20 din 1.Liga pe jucătorii:
Iulian-Marius Ioniță (Televol Systems), Petruț-Viorel Păștin (Lindab) și Iancu-Andrei Găzdaru (Mega Image).
CLICK aici pentru a viziona și vota propunerile

Singura echipă care a învins campioana până în acest moment a încheiat cu puncte și în retur, scorul final dintre Marco Vet și AD Auto Total fiind consemnat încă din min.26: 1-1 la pauză și 2-2 în final.
Este a doua remiză în ultimele patru etape pentru liderul din 1.Liga.

Gemini nu i-a lăsat prea multe speranțe echipei BCR și, după 3-0 la pauză, s-a detașat categoric în partea secundă: 8-0, cu șase marcatori pentru IT-iști.

În avans pentru etapa 23, Gemini a fost în deficit șocant din min.13: 0-3 cu Marco Vet, echipă fără rezerve și cu stranierul Alex Ion la debut.
Formația coordonată de Andrei Navroschi a marcat de patru ori consecutiv, a fost egalată în min.34, pentru ca înainte de fluierul final să înscrie prin Silviu Haldan golul victoriei: 5-4 și revanșă față de eșecul din tur.

Mega Image și Mobexpert au avut parte de un meci pe cât de palpitant, pe atât de previzibil judecând după ultimele meciuri.
După 2-0 la pauză pentru retaileri, minutele din finalul întâlnirii i-au găsit pe cei de la Mobexpert în ofensivă continuă, iar scorul a fost unul în consecință: 2-3.

Cu Marian Smaranda în formă bună, Hidroconstrucția a alergat tot meciul cu Printerr pentru o egalare sosită în min.36. Cătălin Neagu a semnat prompt victoria experților în tehnologii: 4-5, respectiv a patra victorie în 5 jocuri disputate în retur.

După o remiză în tur cu gol primit pe final din lovitură de penalitate, Televol Systems a abordat cu precauție meciul-retur cu Royal Car.
Cu 2-1 la pauză, cabliștii din Voluntari au punctat de șase ori în partea secundă: 8-1, 4g fiind înscrise de Marius Ioniță.

Rompetrol și-a revenit rapid după eșecul cu Mega Image și ajunge la 9 victorii stagionale după etapa câștigată în fața Lindab: 0-1, 4-1 la pauză și 5-2 în final.

Cu o singură victorie în cele patru partide din retur, Renault-Omniasig a avut inițiativa dar și inerentele emoții cu ultima clasată, ADSA-Enterprise. Cu 3-1 la pauză și 4-3 în partea secundă, francezul Mathieu Stadelwieser a fost decisiv pentru liniștea “verzilor” care apoi au încasat un gol din penalty: 5-4 și trei goluri pentru inginerul Liviu Mușat.

TTA și-a luat o neașteptată revanșă față de eșecul din tur și a bifat victoria cu Instituțiile Lumina, 5-0 prin neprezentare.
___________________________________________________________________________

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®