Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
"Golul Etapei 12 by Lotto", marcat pentru Gemini Solutions de Bogdan Mihalache

--2 /12/ 2019- © Șutul expediat de la 30 metri distanță de c[tre Bogdan-Alexandru Mihalache prin care Gemini Solutions a făcut 3-0 în minutul 8 al victoriei cu RCS & RDS a fost desemnată .Golul Etapei 12 by Lotto. din 1.Liga.

• În vârstă de 27 ani, defensivul cu numărul 6 totalizează 61 goluri, din care 45 au fost marcate pentru Enterprise Rent-A-Car în primele trei ediții de campionat din cele 5 pe care le are în palmares.

Bogdan-Alexandru Mihalache se află la a doua distincție de acest gen după cea din urmă cu două sezoane obținută pentru fosta echipa.

Pentru Gemini Solutions este prima distincție stagională din trei nominalizări.

CONCURS "Golul Etapei 12 by Lotto" EDIȚIA 7
TOP JUCĂTOR ECHIPĂ FANI Facebook ECHIPE 1.Liga
# Loc (voturi) # Loc (voturi)
1. Bogdan-Alex. Mihalache
Gemini
# 2 (44) # 1-2 (7)
2. Vlad-Iulian Hrițcu
Printerr
# 1 (55) # 3 (1)
3. Aurelian-Bogdan Pătrașcu
Catena
# 3 (19) # 1-2 (7)
* concursul se desfășoară lunea orele 10-20, pe baza voturilor transmise pe Facebook (50%)
și de echipele din
1.Liga (50%). La egalitate, rezultatul de pe Facebook are prioritate.

 

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®