Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
GreenPoint continuă participarea în Turneul Companiilor

--20-24 /05/ 2019- 2.Liga-Turneu, Etapa 7 © Ultima etapă în faza grupelor din secțiunea ligii secunde Turneul Companiilor a decis programul sferturilor de finală.
Sosite de 2B.Liga, PepsiCo și Concelex au câștigat grupele din care au făcut parte, în timp ce GreenPoint a reușit o calificare neașteptată după ce a ocupat ultimul loc în sezonul regulat al ligii secunde.
PepsiCo
vs EY și Ericsson vs Lex-ADSA vor oferi prima semifinală.
Concelex
vs GreenPoint și Engie vs Sodexo Pass vor desemna cea de-a doua semifinală.

Egalată pe final în sezonul regulat, Ericsson nu a mai ratat șansa victoriei cu Sodexo Pass, în ultimul meci din Grupa B. Conduși cu 0-1 și 1-2 de o echipă fără rezerve, IT-iștii au intrat în avantaj la pauză, 4-2, pentru ca în partea secundă să se desprindă fără probleme: final 11-2, cu câte o triplă pentru Vlăduț Pârvan și Adrian Fecu.

Surprinsă de Wipro cu un gol rapid, Concelex a revenit prin trei goluri consecutive, pentru ca la pauză situația să fie egală la 3.
O nouă reușită a IT-iștilor a menținut tabela până în minutul 34, moment în care Concelex a marcat de două ori și a întors rezultatul: 4-5, câte trei reușite fiind semnate de Valeriu Neculae, respectiv Cristi Niță.

EY a controlat în permanență situația din întâlnirea cu Allianz Partners. După 2-1 la pauză și 3-2 până în minutul 29, auditorii s-au detașat în ultima parte: final 6-3, meci în care portarul Dan Munteanu și-a făcut loc pe lista marcatorilor după ce a evoluat în partea secundă în câmp.  

* Schindler a bifat fără joc victoria cu UiPath și au intrat în vacanță. De asemenea, cele trei partide din Grupa A au fost decise tot la “masa verde” în favoarea calificatelor GreenPoint, Engie și Lex-ADSA, având în vedere că adversarii DTM-MApN, TUI TravelCenter și Cora Alexandriei nu au avut posibilitatea de a amâna partida din ultima rundă.
___________________________________________________________________________

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®