Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
Hidratare oferită de "Cumpăna"

Un nou partener de prestigiu s-a alăturat campionatului fotbalistic de elită al companiilor, începând cu luna Octombrie 2012.

Cu o reputație de prestigiu și cu o implicare deosebită în evenimentele de responsabilitate socială, compania Cumpăna a devenit principalul furnizor al hidratării fotbaliștilor din Liga Companiilor. Tradiția și respectarea principiilor au fost principalele argumente care au stat la baza încheierii acestui parteneriat.

Acum 12 ani, Cumpăna introducea, pentru prima dată în România, un sistem modern și inovator de livrare a apei pure de izvor în sistem water cooler. Astăzi, îl vedeți prezent în companii, instituții, centre comerciale, dar și în cel mai intim spațiu, casele oamenilor. Lucrăm pentru oameni și vrem ca serviciul nostru să aducă o contribuție în viața lor. Știm că avem o responsabilitate față de sănătatea lor, de aceea ținem ca produsele și serviciile noastre să fie de maximă calitate și conforme cu standardele internaționale.

Deschiderea și atenția față de clienții noștri ne-au ajutat să aflăm o parte din dorințele și nevoile personale ale acestora. Drept urmare, în 2008 am creat Cumpăna Acasă, un serviciu special dedicat consumatorilor casnici, ce vine în întâmpinarea dezideratelor lor: economie de timp și efort, confort în intimitate și cât mai multă relaxare în timpul liber. Cumpăna Acasă este un serviciu perfect pentru cei ce consideră că o viață modernă trebuie să fie, în primul rând, o viață sănătoasă. În esență, este un serviciu practic, util și necostisitor ce asigură hidratarea constantă a întregii familii. Dozatoarele au un design modern adaptat la spațiul dvs, iar multifuncționalitate lor vă oferă diverse opțiuni: vă satisfac cu ușurința setea de un pahar de apă rece de izvor sau pofta de ceai, ciocolată caldă sau chiar supă instant.

Lucr
ăm pentru oameni și vrem ca serviciul nostru să aducă o contribuție pozitivă în viața lor. Știm că purtăm o maximă responsabilitate față de sănătatea lor, de aceea ținem ca produsele și serviciile noastre să fie de maximă calitate și conforme cu standardele internaționale. Acest lucru este atestat și de calitatea de membru a WE® (Watercoolers Europe), asociație internatională ce garantează respectarea celor mai înalte standarde de calitate a apei și serviciului de aprovizionare cu apă în sistem water cooler.

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®