Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
Hidroconstrucția sparge “gheața” în etapa 7

--02-03 /11/ 2018--Primul weekend din noiembrie a închis parțial etapa 7, în 1.Liga fiind consemnate două amânări. Hidroconstrucția a fost echipa care a furnizat surpriza săptămânii în Liga Companiilor prin adjudecarea primelor puncte din sezon, iar Marco Vet a fost protagonista unei reveniri spectaculoase.
În 2.Liga, Schindler și Electronic Arts au produs un nou episod palpitant în cel de-al șaselea an cu întâlniri directe, în timp ce Catena Racing Team, Tuborg și Sport Suport au confirmat calculele teoretice prin victorii ce le întăresc speranțele atât pentru calificarea în Play-off, cât și pentru promovare.


√ Concursul “.Golul Etapei by Lotto.”, derulat exclusiv pe Facebook lunea între orele 10-22, îi nominalizează în Etapa 7 din 1.Liga pe jucătorii:
Dan-Alexandru Dumitrache (Rompetrol), Paul Croitoru (TTA) și Ionuț-Marius Rizea (Hidroconstrucția).

CLICK aici pentru a viziona și vota propunerile


• După patru meciuri în care a cedat la limită, Hidroconstrucția a câștigat primele puncte stagionale din etapa cu Renault-Omniasig.
Startul entuziasmant în care a punctat de trei ori în nouă minute a fost continuat de hidroconstructori extrem de precaut. A fost 4-1 la pauză și 4-2 în final, buturile învinșilor fiind apărate conjuctural de Aurel Timiș. ‹DETALII

• Dacă în precedentele șase meciuri prima repriză a fost mult mai eficientă pentru Marco Vet, în jocul cu Lindab situația a fost diametral opusă: 0-2 la pauză și 4-2 în final.
Partida a avut câte un autogol de fiecare parte și le-a adus sanitarilor-veterinari a patra victorie la rând, dar și ascensiunea pe locul 4. ‹DETALII

• Cel de-al șaselea sezon cu întâlniri în 2.Liga le-a adus echipelor Schindler și Electronic Arts al patrulea scor de 4-4 în 9 meciuri. Cu stranierul-basarabean Aleksander Karp autor al unei triple, specialiștii în lifturi au condus la pauză cu 3-1 și la mijlocul reprizei secunde cu 4-2. Cu o formulă de joc ca de obicei deosebit de tacticizată, gamerii au egalat prin Emanuel Canale (’30) și Mihai Popa (’32), rezultatul consemnându-le prima remiza stagională. ‹DETALII

• Eșecurile cu Catena și RCS & RDS au slăbit moralul echipierilor Sport Suport, conduși de Ericsson cu 2-3 după o primă repriză în care au nu au reușit să-și conserve avantajul (1-0 în ‘8 și 2-1 în ’15).
În fața improvizatului portar Doru Hanu, Gabriel Grădinaru și mai ales Irinel Filip (5g în meci) au înclinat balanța pe tabelă cu șase reușite consecutive în 14 minute, pentru ca pe final lusitanul IT-iștilor, Telmo-Ricardo Da Costa, să închidă scorul: 8-4, iar Ericsson cade pe locul 8. ‹DETALII

• Chiar dacă victoriile cu Wipro și Hilti o recomandau pe Engie drept un adversar redutabil, Catena Racing Team și-a impus jocul fără dificultăți: 3-0 din min.9 și la pauză, 6-0 în final.
A fost a cincea triplă în șapte etape pentru Mihai Prodan și a doua victorie fără gol primit din sezon pentru Catena. ‹DETALII

• Cu un singur eșec (Tuborg), respectiv o singură victorie (UiPath), meciul dintre fosta prim-divizionară alcătuită din producători de băuturi și specialiști în sticlă, pe de-o parte, și debutanta IT situată în Topul "Fair-Play Cumpăna" din 2.Liga, pe de altă parte, a fost ajudecat de favoriți.
Cu 1-1 până în min.17, Tuborg a intrat cu 3-1 la pauză, pentru ca în partea secundă să reacționeze cu goluri marcate la 3-2 și 4-3: final 5-3 și al șaselea succes la rând.
DETALII

___________________________________________________________________________

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®