Bine ați venit pe site-ul oficial al Ligii Companiilor - campionatul fotbalistic de elită pentru companii ! Fotbal pe teren redus, campionat cu ligi valorice, tur-retur Arbitraj profesionist de futsal, mingi oficiale Champions League, arena high-class astroturf Premii & acces la ofertele speciale ale partenerilor Comunitate formată în 10 ani de competiții Acces garantat la meciuri amicale, în turneul național Superliga Companiilor și în turneele europene ale EFBLU Site updatat cu statistici, cronici de meci, poze și rezumate video
Iancu Găzdaru de la Mega Image încheie turul de "Golul Etapei by Lotto"

--23 /12/ 2019- © Lobul lui Iancu-Andrei Găzdaru prin care Mega Image a preluat conducerea la 3-2 în victoria cu Gemini Solutions a fost desemnată .Golul Etapei 15 by Lotto. din 1.Liga.
În vârstă de 25 ani, jucătorul care evoluează cu numărul 11 are 20 goluri în cel de-al doilea sezon de campionat pentru retaileri.

La finalul turului, 8 echipe au cucerit cel puțin câte o distincție, capitol la care se detașează PepsiCo, TTA și Mega Image (cu câte 3).
La capitolul nominalizări se remarcă PepsiCo (6), Royal Car (5), TTA și Mega Image (câte 4).
În topul eficacității se regăsește Televol Systems (1 distincție din 1 nominalizare), urmată de TTA și Mega Image (3 din 4).

CONCURS "Golul Etapei 15 by Lotto" EDIȚIA 7
TOP JUCĂTOR ECHIPĂ FANI Facebook ECHIPE 1.Liga
# Loc (voturi) # Loc (voturi)
1. Iancu-Andrei Găzdaru
Mega Image
# 1 (62) # 2-3 (3)
2. Dan-Petrișor Dedu
PepsiCo
# 2 (28) # 1 (10)
3. Aurelian-Bogdan Pătrașcu
Catena
# 3 (17) # 2-3 (3)
* concursul se desfășoară lunea orele 10-20, pe baza voturilor transmise pe Facebook (50%)
și de echipele din
1.Liga (50%). La egalitate, rezultatul de pe Facebook are prioritate.

 

 

Copyright "Fotbal pentru Companii" 2008-2020 © Liga Companiilor ®